Descobreix 4 plats per maridar l’ÈTIM El Syrah

Per gaudir encara més d’un vi és important saber amb què maridar-lo. I és que, de vegades, pensem que el maridatge no canvia l’experiència de tastar un bon vi i, aquest pensament no pot estar més lluny de la realitat. Combinar un plat de menjar amb un vi concret augmenta i millora l’experiència sensorial.

En aquest article et volem parlar d’un vi molt especial, fet pels paladars més valents i per aquells que busquen endinsar-se en una veritable aventura gastronòmica. Aquest vi és l’ÈTIM El Syrah i, et vull donar 4 idees de maridatge perquè visquis una experiència de sabors inigualable.

Si vols conèixer encara més l’ÈTIM El Syrah, et deixem aquí l’enllaç a l’article del blog on t’ho expliquem tot: ÈTIM El Syrah, un vi solidari capaç de sorprendre.

1. Filet de vedella a la planxa amb salsa de pebre negre

Maridar un plat de vedella amb un vi que porti vi elaborat de Syrah és un dels millors maridatges que pots fer. En aquest cas, el sabor intens del filet de vedella marida a la perfecció amb els aromes de fruites negres madures. A més, la salsa de pebre negre amb el seu punt just de picant, intensificarà els sabors de les espècies del vi, creant una combinació equilibrada i plena de matisos.

filet de vedella

2. Estofat de cua de bou amb verdures de temporada

Un altre maridatge estrella ideal per combinar amb l’ÈTIM El Syrah són els estofats. En aquest cas, et recomanem el de cua de bou, ja que els aromes de fruites negres s’integren perfectament amb aquest tipus de carn, accentuant el sabor del plat i del vi. Per altra banda, complementar l’estofat amb verdures de temporada, t’ajudarà a donar-li un toc extra a l’experiència gustativa d’aquest maridatge.

3. Risotto de bolets amb parmesà

Per si prefereixes tastar-lo acompanyat d’un plat d’arròs, et recomanem el risotto. El sabor dels bolets combinen a la perfecció amb les notes de sotabosc mediterrani que pots trobar en l’ÈTIM El Syrah. A més, el formatge parmesà complementa a la perfecció amb aquest vi, augmentant el seu gust i aromes.

Si vols una opció vegana, canvia el parmesà per algun formatge vegetal i, prepara la salsa amb llet de soja sense sucre, en lloc de la nata per cuinar.

4. Croquetes de formatge de cabra amb melmelada de fruits del bosc

Aquest aperitiu tan saborós és ideal per maridar amb l’ÈTIM Syrah. Com amb la gran majoria de vins negres, els formatges queden la mar de bé, en aquest cas, sobretot amb els cremosos com el brie o el camembert però també el formatge de cabra. Així doncs, si vols sortir de la típica taula de formatges, tasta’l amb aquesta idea d’aperitiu i deixa’t sorprendre.

croquetes formatge de cabra

Ara ja saps algunes idees d’allò més originals per maridar l’ÈTIM El Syrah. Guarda’t aquest article i prepara-les quan tinguis convidats, veuràs com els deixes a tots bocabadats amb aquesta aventura gastronòmica. Així doncs, si vols viure una autèntica experiència sensorial, marida l’ÈTIM El Syrah i deixa’t sorprendre.

Login