Continguts

Com pots evitar malgastar l’oli d’oliva verge extra ÈTIM?

Tots sabem com és de bo l’oli d’oliva verge extra i també som conscients de la situació actual que estem patint amb aquest aliment. Per això, si vols que l’oli et duri el màxim possible i no vols deixar-te el sou comprant-lo, segueix aquests consells que et direm a continuació i veuràs com pots fer-t’ho perquè l’oli d’oliva verge extra et duri més temps i en perfecte estat.

Dosifica l’oli d’oliva verge extra

Si tens un setrill fosc, una llauna amb dosificador o una ampolla com la de l’oli d’oliva verge extra ÈTIM estàs salvat. D’aquesta manera dosifiques les quantitats amb més precisió i evites tirar-lo en excés.

Guarda’l en recipients foscos i ben tancat

La llum i l’aire són enemics de l’oli d’oliva verge extra. Si vols mantenir la seva qualitat i evitar que es faci malbé és important mantindre’l allunyat de la llum i l’aire.

Evita els fregits i cuina més a la planxa

Tots sabem que quan fem fregits gastem una gran quantitat d’oli i, amb segons quins fregits, no el podem reaprofitar, per això una manera d’estalviar l’oli d’oliva verge extra és cuinar més plats a la planxa. Guanyarem amb oli i beneficis per a la salut.

Separa l'oli en pots després de fregir

Si has de fregir, un cop acabes el pots reaprofitar per una altra vegada. Això sí, posa l’oli en diferents pots segons el que hagis fregit i només fes servir aquell oli per fregir el mateix tipus d’aliment.

Gasta'n poc però gasta'l bo

Sabem que l’oli d’oliva verge extra va més car que mai i que n’hi ha poc, però, així i tot, no hem d’oblidar la quantitat de beneficis de l’oli d’oliva verge extra i de com són de bons els menjars amb un raget d’oli del bo. Així doncs, no el malgastis però gasta’l.

Bé, ja saps cinc coses que pots fer per estalviar l’oli d’oliva verge extra, per aprofitar-lo al màxim i per gaudir-lo durant més temps. Aprofita els seus beneficis per a la salut i el seu increïble sabor en cada plat que preparis. Recorda que, amb moderació i consciència, pots gaudir de tots els avantatges de l’oli d’oliva verge extra sense malgastar-ne ni una gota.

Login