Continguts

10 Beneficis per a la salut de consumir oli d’oliva verge extra ÈTIM

Ja saps que l’oli d’oliva verge extra és un imprescindible al teu rebost i no només perquè sigui un ingredient exquisit a la cuina sinó perquè consumir un oli d’oliva dels bons t’aportarà molts beneficis per la salut. Aquest tipus d’oli, que porta la tradició i la qualitat a la taula, ha estat una peça clau de la dieta mediterrània per molts motius. En aquest article, parlarem dels beneficis per a la salut que aporta l’oli d’oliva verge extra ÈTIM i de per què no pot faltar a casa teva.

1. Ajuda a prevenir les malalties cardiovasculars

Un dels majors avantatges de consumir oli d’oliva verge extra ÈTIM és el seu efecte positiu en la salut cardiovascular. Aquest oli és ric en àcid oleic, un tipus d’àcid gras monoinsaturat que pot ajudar a reduir els nivells de colesterol LDL (“colesterol dolent”) i augmentar els nivells de colesterol HDL (“colesterol bo”). Aquest equilibri és essencial per mantenir la salut del cor i reduir el risc de malalties cardíaques.

2. Et protegirà contra malalties cròniques

Un altre benefici per a la salut de l’oli d’oliva verge extra és que conté molts antioxidants, com ara la vitamina E i els compostos fenòlics. Aquests antioxidants ajuden el nostre cos a combatre els radicals lliures, un factor que està relacionat amb l’aparició de malalties cròniques com l’Alzheimer, el càncer i les malalties cardíaques.

3. Ajuda a controlar la diabetis

L’oli d’oliva verge extra és un gran aliat per aquelles persones que pateixen diabetis, ja que pot ajudar a millorar la sensibilitat a la insulina i, per tant, a controlar els nivells de sucre en sang. Això fa que sigui un ingredient molt important a la cuina tant per a les persones que ja pateixen aquesta malaltia com per tots aquells que volen prevenir-la.

4. Millorarà la teva digestió

Consumir oli d’oliva verge extra ÈTIM ajuda a millorar la digestió ja que conté agents antiinflamatoris que t’ajudaran a alleujar problemes digestius comuns com són la gastritis o el reflux gastroesofàgic.

5. Perdràs pes més ràpidament

Tota la vida ens han fet creure que l’oli d’oliva verge extra engreixa, però no és del tot cert. Afegir aquest tipus d’oli a la teva dieta per perdre pes t’ajudarà a fer-ho més de pressa. Gràcies a l’àcid oleic ajuda a reduir la sensació de gana, la qual cosa pot ajudar a controlar les porcions i disminuir la ingesta calòrica total.

6. La teva pell més jove per més temps

Els antioxidants que ens aporta fan meravelles per la nostra pell i ens ajudarà a mantindre-la jove i radiant. La vitamina E protegeix la pell dels danys causats per les radiacions ultraviolades i d’altres agents ambientals que fan mal al nostre cutis.

7. Un extra per a les articulacions

L’oli d’oliva verge extra pot ser de gran ajuda per malalties com l’artritis. Els seus components antiinflamatoris poden alleujar el dolor i la inflamació de les articulacions.

8. Millora la salut mental

L’oli d’oliva verge extra també pot tenir un efecte positiu en la salut mental. Alguns estudis diuen que una dieta rica en àcids grassos omega-3, com l’oli d’oliva verge, pot estar relacionada amb un menor risc de depressió i altres trastorns mentals.

9. Facilita la digestió dels nutrients importants

Com ja t’he dit consumir oli d’oliva verge extra ÈTIM millora la digestió, però és que, a més, si l’afegeixes a les teves amanides i plats de verdura t’ajudarà a augmentar l’absorció de nutrients com les vitamines A, D, E i K que són liposolubles i necessiten greix per ser absorbides pel cos.

10. És boníssim i molt versàtil

No oblidem que l’oli d’oliva verge extra ÈTIM no només és saludable sinó que també el seu gust és boníssim. És un ingredient que es pot fer servir en molts plats ja hi ha una gran quantitat de receptes amb oli d’oliva verge extra ÈTIM, des d’un senzill pa amb tomàquet fins a peix a la planxa o trufes de xocolata.

Ben segur que ja sabies que l’oli d’oliva verge extra té molts beneficis per a la salut i que és més que una inversió culinària, és una inversió en salut. Si aquest ingredient s’ha guanyat el seu lloc com a “or líquid” de la dieta mediterrània és per alguna cosa. Ben aviat podràs aprofitar tots els beneficis que aporta l’oli d’oliva verge extra ÈTIM, no deixis que falti al teu rebost. La pròxima vegada que gaudeixis de l’oli d’oliva verge extra recorda que estàs fent un bé per la teva salut.

ampolla oli d'oliva verge extra ÈTIM

Login