Una recepta per acompanyar l'ÈTIM La Pausa

Truita de riu amb pernil salat (recepta per a dues persones)

Ingredients:

Una truita de riu per cap

Farigola, romaní, sajolida

1 o 2 fulles de llorer

Pernil ibèric a talls una mica bo (si no, ens quedarà un excés de salabror)

Barreja de pebres per moldre

Sal

Preparació:

  1. Demanem a la peixateria que ens en treguin les vísceres (però el cap, no).
  2. En una safata de vidre apta per al forn, hi posem un bon raig d’oli d’oliva verge extra. Hi afegim les herbes.
  3. Salem una mica les truites. 
  4. Posem els talls de pernil per damunt de la truita. Si us ve de gust, també n’hi podeu posar dins.
  5. Molem el pebre per damunt de les truites i l’oli.
  6. Fiquem la safata al forn preescalfat a 200º durant 15 o 20 minuts (aneu-hi fent un cop d’ull fins que el pernil agafi un aspecte cruixent).

Login