Una recepta per acompanyar i cuinar amb l'ÈTIM L'Antull

Rajada al forn amb verdures saltades (per a 4 persones)

Ingredients:

  • Quatre trossos de rajada de 200 grams cadascun (aproximadament)
  • Dues pastanagues
  • Dos porros
  • 200 grams de xampinyons laminats
  • Dues branques d’api
  • Oli d’oliva verge extra ÈTIM
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • ÈTIM L’Antull

Elaboració:

Primerament, en un wok gran, saltem els xampinyons, les pastanagues tallades a juliana juntament amb els porros i les branques d’api tallades a juliana, amb un polsim de sal i un raig d’oli.

Quan totes les verdures ja estan ben cuites, les reservem.

Seguidament, fiquem els talls de rajada en una safata plana per anar al forn, salpebrats, amb un rajolí d’oli i un rajolí de vi blanc, i els enfornem a 180°, fins que la rajada estigui cuita al nostre gust.

A continuació, fiquem els talls de rajada cadascun en el seu plat, els reguem amb un raig d’oli d’oliva i, com a guarnició, hi afegim un grapat de verdures saltades, amb un rajolí d’oli, i ja ho podrem servir a taula.

Login