Una recepta per acompanyar ÈTIM El Joc
Paninis casolans, fàcils de fer i per llepar-se els dits.
Ingredients:
- 1 barra de pa baguette
- Salsa de tomàquet
- Mozzarella ratllada
- Formatge Roquefort
- Salsitxes
- Pit de gall d’indi
- Orenga
Preparació:
- Talla la barra de pa per la meitat i divideix cada part en dues per tenir 4 paninis.
- Col·loca el pa a sobre d’una safata amb paper de forn i escampa-hi la salsa de tomàquet. Posa-hi una mica d’orenga.
- A la meitat de paninis posa-hi les salsitxes trossejades i a sobre el formatge mozzarella ratllat.
- I a l’altra meitat de paninis posa-hi el pit de gall d’indi a dauets i a sobre el roquefort.
- Introdueix la safata amb els paninis al forn preescalfat a 200ºC durant uns 10 minuts fins que el formatge estigui ben rosset.
- I ja estan llestos per a servir!