Una recepta per acompanyar ÈTIM El Joc

Paninis casolans,  fàcils de fer i per llepar-se els dits.

Ingredients:

  • 1 barra de pa baguette
  • Salsa de tomàquet
  • Mozzarella ratllada
  • Formatge Roquefort
  • Salsitxes
  • Pit de gall d’indi
  • Orenga

Preparació:

  1. Talla la barra de pa per la meitat i divideix cada part en dues per tenir 4 paninis.
  2. Col·loca el pa a sobre d’una safata amb paper de forn i escampa-hi la salsa de tomàquet. Posa-hi una mica d’orenga.
  3. A la meitat de paninis posa-hi les salsitxes trossejades i a sobre el formatge mozzarella ratllat.
  4. I a l’altra meitat de paninis posa-hi el pit de gall d’indi a dauets i a sobre el roquefort.
  5. Introdueix la safata amb els paninis al forn preescalfat a 200ºC durant uns 10 minuts fins que el formatge estigui ben rosset.
  6. I ja estan llestos per a servir!

Login