Deixat sorprendre amb aquestes dues receptes on l'oli d'oliva verge extra ÈTIM n'és el protagonista.

Salsa de romesco
SALSA DE ROMESCO

Ingredients per a 6 persones:

  • 6 tomaques grans
  • 1 cabeça d’alls
  • 200 g d’ametlles torrades
  • 200 g d’avellanes torrades
  • 1 nyora
  • 50 ml de vinagre
  • 1 llesca gran de pa torrat
  • sal
  • 1 polsim de julivert
  • 1 litre d’OOVE ÈTIM

PROCÉS D’ELABORACIÓ:

  1. Escalda les tomaques i els alls a la brasa o als fogons i deixa-ho refredar.
  2. En un bol gran, posa-hi tots els ingredients menys l’oli.
  3. Tritura-ho amb el braç elèctric.
  4. Quan tindràs una pasta homogènia, ves afegint-hi l’oli a mesura que vas remenant-ho.
  5. Deixa la textura desitjada amb més o menys oli.

 

Apa!, ara ja hi pots sucar pa o tot el que vulguis!

PA AMB OLI, SAL I XOCOLATA

Aquesta segur que no la saps…

Una recepta tradicional on el nostre amic l’oli d’oliva verge extra marca la diferència.

Torna al passat assaborint-la.

Un clàssic que trobes en molts restaurants d’alta cuina i que no falla mai.

Només tres ingredients: pa, oli d’oliva verge extra i xocolata.

Font: Cuina.cat

Login