Deixat sorprendre amb aquestes dues receptes on l'oli d'oliva verge extra ÈTIM n'és el protagonista.
SALSA DE ROMESCO
Ingredients per a 6 persones:
- 6 tomaques grans
- 1 cabeça d’alls
- 200 g d’ametlles torrades
- 200 g d’avellanes torrades
- 1 nyora
- 50 ml de vinagre
- 1 llesca gran de pa torrat
- sal
- 1 polsim de julivert
- 1 litre d’OOVE ÈTIM
PROCÉS D’ELABORACIÓ:
- Escalda les tomaques i els alls a la brasa o als fogons i deixa-ho refredar.
- En un bol gran, posa-hi tots els ingredients menys l’oli.
- Tritura-ho amb el braç elèctric.
- Quan tindràs una pasta homogènia, ves afegint-hi l’oli a mesura que vas remenant-ho.
- Deixa la textura desitjada amb més o menys oli.
Apa!, ara ja hi pots sucar pa o tot el que vulguis!
PA AMB OLI, SAL I XOCOLATA
Aquesta segur que no la saps…
Una recepta tradicional on el nostre amic l’oli d’oliva verge extra marca la diferència.
Torna al passat assaborint-la.
Un clàssic que trobes en molts restaurants d’alta cuina i que no falla mai.
Només tres ingredients: pa, oli d’oliva verge extra i xocolata.