1 recepta amb el toc dolç d'ÈTIM Tardana Negra
Magret d’ànec amb reducció d’ÈTIM Tardana negra i blat de moro torrat
Ingredients:
- Magret d’ànec
- 1 ampolla d’ÈTIM Tardana Negra
- Sal i pebre
- Blat de moro torrat
Elaboració:
- El primer que farem serà la reducció d’ÈTIM Tardana Negra. Per fer això posarem mitja ampolla en una cassola i ho deixarem coure a foc mitjà. L’anirem vigilant i quan quedi una tercera part del que hem posat apagarem el foc i ja tindrem la reducció feta. És important anar mirant-ho per evitar que es caramel·litzi.
- Tot seguit farem el magret d’ànec. Tallem una mica la pell i el posem a la paella a foc mitjà-alt. No cal posar oli, ja que el mateix greix de la carn ja fa la funció. Fem primer el costat de la pell i el girem al gust de cadascú.
- Finalment, triturem el blat de moro torrat.
- Tallem el magret d’ànec, li tirem la reducció d’ÈTIM Tardana Negra pel damunt i donem el toc final amb mica de blat de moro torrat. Ja el podem servir.