1 recepta amb el toc dolç d'ÈTIM Tardana Negra

Magret d’ànec amb reducció d’ÈTIM Tardana negra i blat de moro torrat

Ingredients:

  • Magret d’ànec
  • 1 ampolla d’ÈTIM Tardana Negra
  • Sal i pebre
  • Blat de moro torrat
 
 

Elaboració:

  1. El primer que farem serà la reducció d’ÈTIM Tardana Negra. Per fer això posarem mitja ampolla en una cassola i ho deixarem coure a foc mitjà. L’anirem vigilant i quan quedi una tercera part del que hem posat apagarem el foc i ja tindrem la reducció feta. És important anar mirant-ho per evitar que es caramel·litzi.
  2. Tot seguit farem el magret d’ànec. Tallem una mica la pell i el posem a la paella a foc mitjà-alt. No cal posar oli, ja que el mateix greix de la carn ja fa la funció. Fem primer el costat de la pell i el girem al gust de cadascú.
  3. Finalment, triturem el blat de moro torrat.
  4. Tallem el magret d’ànec, li tirem la reducció d’ÈTIM Tardana Negra pel damunt i donem el toc final amb mica de blat de moro torrat. Ja el podem servir.
 

Login