1 recepta per acompanyar el Castell de Falset i deixar tothom bocabadat

Fajites de corder

Ingredients per a 4 racions:

  • 600 g de carn de corder rostida
  • 8 tortilles de blat de moro
  • enciams variats
  • 2 iogurts grecs
  • 1 dent d’all
  • menta fresca o coriandre
  • 2 cebes
  • oli d’oliva verge extra
  • tomaca seca

Preparació:

  1. Talleu la ceba i, en una paella amb oli d’oliva verge extra, saltegeu-la a foc lent fins que comenci a caramel·litzar-se. Reserveu-la.
  2. En un recipient, barregeu l’all picat molt fi amb el iogurt i la menta o el coriandre. Reserveu-ho.
  3. Damunt de les tortilles de blat de moro, poseu-hi la carn de corder rostida, la ceba confitada, unes tires de tomaca seca hidratada amb oli, la barreja de iogurt i una part dels enciams variats. Enrotlleu les tortilles i fornegeu-les 3-4 minuts a 200 ºC, fins que comencin a daurar-se.
  4. Serviu-les.

Login