1 recepta per acompanyar el Castell de Falset i deixar tothom bocabadat
Fajites de corder
Ingredients per a 4 racions:
- 600 g de carn de corder rostida
- 8 tortilles de blat de moro
- enciams variats
- 2 iogurts grecs
- 1 dent d’all
- menta fresca o coriandre
- 2 cebes
- oli d’oliva verge extra
- tomaca seca
Preparació:
- Talleu la ceba i, en una paella amb oli d’oliva verge extra, saltegeu-la a foc lent fins que comenci a caramel·litzar-se. Reserveu-la.
- En un recipient, barregeu l’all picat molt fi amb el iogurt i la menta o el coriandre. Reserveu-ho.
- Damunt de les tortilles de blat de moro, poseu-hi la carn de corder rostida, la ceba confitada, unes tires de tomaca seca hidratada amb oli, la barreja de iogurt i una part dels enciams variats. Enrotlleu les tortilles i fornegeu-les 3-4 minuts a 200 ºC, fins que comencin a daurar-se.
- Serviu-les.