Continguts

3 Receptes amb oli d’oliva verge extra ÈTIM

Descobreix el sabor de la qualitat i la tradició

Cuinar amb oli d’oliva verge extra ÈTIM és donar-li un toc especial als teus plats i es que aquesta joia culinària és un imprescindible de la tradició mediterrània. A part dels molts beneficis per la salut de l’oli d’oliva verge extra ÈTIM, és un ingredient que millorarà els teus plats fent-los més gustossos i saludables. Com per nosaltres, és molt important que no falti oli d’oliva verge extra a la teva cuina, en aquest article t’ensenyem tres receptes senzilles però d’allò més exquisites on l’oli és l’ingredient que ho canvia tot. Des d’un primer plat fins a un postre irresistible, descobreix com l’òli d’oliva verge extra ÈTIM portarà la teva cuina al següent nivell.

Primer Plat: Amanida de Tomàquet i Mozzarella amb Pesto de Rúcula

Comencem per una amanida que no deixa indiferent a ningú. En aquesta amanida fresca i saborosa, l’oli d’oliva verge extra ÈTIM, juga un paper molt important a l’hora de realçar els sabors dels seus ingredients. Un plat molt mediterrani i saludable que no pot faltar a la teva dieta.

Amanida de Tomàquet i Mozzarella amb Pesto de Rúcula

Ingredients:

  • Tomàquets madurs
  • Mozzarella fresca
  • Rúcula
  • Òli d’oliva verge extra ÈTIM
  • Pinyons torrats
  • Pesto (comprat o fet a casa amb rúcula, parmesà, all i oli d’oliva verge extra ÈTIM)
  • Sal i pebre

Preparació:

  1. Primer de tot, talla els tomàquets i la mozzarella en rodanxes.
  2. Posa el tomàquet i la mozzarella en un plat alternant-les.
  3. Afegeix les fulles de rúcula a sobre dels tomàquets i la mozzarella.
  4. Tira els pinyons per sobre.
  5. Amb una cullera ves posant el pesto.
  6. I per últim, el toc més important, amaneix amb oli d’oliva verge extra ÈTIM i sal i pebre al gust.

Segon Plat: Pollastre a la Brasa amb Verdures a l'Estil Mediterrani

Aquest plat és un homenatge a la simplicitat de la cuina mediterrània. És una recepta que demostra que fins i tot el plat més senzill canvia amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra ÈTIM. Aquest plat de pollastre a la brasa amb verdures és una opció saludable i boníssima per als amants de la cuina mediterrània.

Ingredients:

  • Peces de pollastre (pit, cuixa o ales)
  • Verdures mediterrànies (pebrot vermell, carbassó, albergínia)
  • Alls pelats
  • Romaní fresc
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva verge extra ÈTIM
Pollastre a la Brasa Amb Verdures a l'Estil Mediterrani

Preparació:

  1. Marina el pollastre amb els alls pelats, el romaní fresc, sal, pebre i oli d’oliva verge extra ÈTIM. Ho deixes reposar almenys 30 minuts.
  2. En una graella o barbacoa, cuina el pollastre fins que estigui ben fet i daurat.
  3. Mentre es cuina el pollastre, fem les verdures mediterrànies a la brasa amb una mica d’òli d’oliva verge extra, sal i pebre fins que estiguin tendres i amb un lleuger torrat.
  4. Servir el pollastre acompanyat de les verdures a l’estil mediterrani. Tira-li un raig més d’oli d’oliva verge extra ÈTIM abans de servir i tasta l’essència de l’or líquid.

Postres: Trufes amb oli d’oliva verge extra i sal

Aquestes trufes de xocolata amb oli d’oliva verge extra ÈTIM i sal marina són una explosió de sabors en cada mossegada. L’òli d’oliva li dóna un extra al sabor de la xocolata. Un postre per acabar qualsevol àpat amb un toc mediterrani.

Ingredients:

  • 200 g de xocolata negra
  • 2 cullerades d’òli d’oliva verge extra ÈTIM
  • Una mica de sal marina
  • Opcional: cacau en pols o ametlles picades per enfarinar les trufes

Preparació:

  1. Fon la xocolata en bany maria fins que estigui suau i sense grumolls.
  2. Afegeix l’òli d’oliva verge extra ÈTIM i una petita quantitat de sal marina a la xocolata fonent. Remenar bé.
  3. Deixar refredar la mescla a temperatura ambient i després posar-la a la nevera durant unes hores fins que estigui prou dura per manipular-la.
  4. Amb les mans lleugerament engrassades fer petites boles amb la xocolata per aconseguir la forma de la trufa.
  5. Opcional: enfarinar les trufes amb cacau en pols o ametlles picades.
  6. Servir les trufes a temperatura ambient en un plat, tirar un raig d’oli d’oliva verge extra ÈTIM i una mica de sal marina per sobre i a gaudir!

Amb aquestes tres receptes et volem demostrar que no cal plats molt elaborats per poder gaudir al màxim del sabor i beneficis únics de l’oli d’oliva verge extra ÈTIM. Tenir aquest tipus d’oli d’oliva a casa és imprescindible per seguir una dieta saludable però, sobretot, d’allò més gustosa. Atreveix-te a preparar alguna d’aquestes receptes i gaudeix dels productes mediterranis. Bon profit!

ampolla oli d'oliva verge extra ÈTIM

Login