Per poder viure delicades sensacions en primera persona, amb el vi Ranci ÈTIM, aquí teniu una recepta per llepar-vos els dits.

Aquesta és ben senzilla i us permetrà gaudir d’una bona sobretaula, degustant-la en companyia o agafant-ne un bocinet sense que ningú ho sàpiga abans de servir-la 😉

Pa de pessic i panses al vi Ranci ÈTIM.

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 iogurt natural
  • 4 ous
  • 1 cullerada de llevat en pols
  • 1 polsim de canyella
  • Oli d’oliva verge extra Ètim
  • Mantega
  • Farina
  • Sucre
  • Panses
  • Vi Ranci ÈTIM

Elaboració

Prèviament, posarem a macerar panses amb vi Ranci ÈTIM, un parell d’hores mínim.

Posarem el iogurt en un bol i guardarem el gotet perquè ens faci de mesura. Hi afegirem un got d’oli d’oliva verge extra ÈTIM: 2 mesures de sucre i 3 de farina i ho remenem bé.

Després hi afegirem els ous, el llevat i un polsim de canyella i ho tornarem a remenar. Podeu fer servir el braç elèctric perquè la massa quedi més homogènia.

Agafarem un motlle de pa de pessic, l’untarem amb mantega i amb farina.

Posarem al cul del motlle les panses macerades amb vi ranci i a continuació abocarem la barreja del pa de pessic.

Escalfarem el forn prèviament a 180° i ho courem durant 30 minuts aproximadament.

Esperarem que estigui tebi abans de treure’l del motlle, i ja el podrem servir.

I com no podria ser d’altra manera, l’acompanyem amb una copeta de vi Ranci ÈTIM.

Login