Per poder viure delicades sensacions en primera persona, amb el vi Ranci ÈTIM, aquí teniu una recepta per llepar-vos els dits.
Aquesta és ben senzilla i us permetrà gaudir d’una bona sobretaula, degustant-la en companyia o agafant-ne un bocinet sense que ningú ho sàpiga abans de servir-la 😉
Pa de pessic i panses al vi Ranci ÈTIM.
Ingredients per a 4 persones:
- 1 iogurt natural
- 4 ous
- 1 cullerada de llevat en pols
- 1 polsim de canyella
- Oli d’oliva verge extra Ètim
- Mantega
- Farina
- Sucre
- Panses
- Vi Ranci ÈTIM
Elaboració
Prèviament, posarem a macerar panses amb vi Ranci ÈTIM, un parell d’hores mínim.
Posarem el iogurt en un bol i guardarem el gotet perquè ens faci de mesura. Hi afegirem un got d’oli d’oliva verge extra ÈTIM: 2 mesures de sucre i 3 de farina i ho remenem bé.
Després hi afegirem els ous, el llevat i un polsim de canyella i ho tornarem a remenar. Podeu fer servir el braç elèctric perquè la massa quedi més homogènia.
Agafarem un motlle de pa de pessic, l’untarem amb mantega i amb farina.
Posarem al cul del motlle les panses macerades amb vi ranci i a continuació abocarem la barreja del pa de pessic.
Escalfarem el forn prèviament a 180° i ho courem durant 30 minuts aproximadament.
Esperarem que estigui tebi abans de treure’l del motlle, i ja el podrem servir.
I com no podria ser d’altra manera, l’acompanyem amb una copeta de vi Ranci ÈTIM.