Maridatges per una revetlla de Sant Joan perfecta
S’acosta la nit més màgica de l’any i no hi ha millor manera per a celebrar-la amb un bon àpat, bon vi i bona companyia. A la Cooperativa Falset Marçà creiem que el vi no només acompanya, sinó que dona ànima a cada moment. Per això, et proposem els maridatges perfectes per gaudir de la revetlla de Sant Joan amb els sabors que estimem: els de casa.
Per això volem que aquesta nit tan especial la gaudeixis amb tot el sabor del territori. Per això, t’hem preparat maridatges amb plats típics de la revetlla a Catalunya.
Coca de recapte amb escalivada i arengada + ÈTIM L’Antull
Un clàssic saborós i de tota la vida. La dolçor de l’escalivada contrasta amb la intensitat de l’arengada, i l’ÈTIM L’Antull, amb notes cítriques i fresques, hi aporta equilibri i lleugeresa.
Un maridatge ideal per començar la revetlla amb energia.
Sardines a la brasa + ÈTIM La Pausa
Les sardines a la brasa són l’estrella de moltes revetlles a l’aire lliure. És un plat típic d’estiu i perfecte per a compartir en una nit com aquesta.
L’ÈTIM La Pausa és un gran acompanyant per aquest plat tan saborosos d’estiu.
Un maridatge amb gust d’estiu i autenticitat.
Coca de Sant Joan amb fruita confitada + ÈTIM Tardana Negra
La reina de la revetlla. La coca tradicional brilla encara més al costat de l’ÈTIM Tardana Negra, un vi de verema tardana amb aromes de fruita madura que accentua cada mos.
Per acabar la nit amb una explosió de sabor.
Celebra Sant Joan amb els vins ÈTIM
Sant Joan és compartir, riure i recordar d’on venim. Brinda amb vins fets aquí, amb les mans de la nostra gent, amb el paisatge del Montsant dins l’ampolla.
Aquest any, celebra la revetlla amb gust de territori.