L’ÈTIM Dolça Carinyena rep el premi a la millor beguda

Del 7 al 9 de novembre es va celebrar a Barcelona el Fòrum Gastronòmic 2022. L’ÈTIM Dolça Carinyena va rebre el premi a la millor beguda. El vi, és un mono varietal de carinyena, del que n’hem elaborat una producció petita, unes 600 unitats, de 25cl cada una. La idea és prendre-la en un didalet, […]

Medalla d’Or per a l’Ètim Sinestèsics Tardana Blanca

Per segon cop el vi dolç Ètim elaborat amb garnatxa blanca de verema tardana de la Cooperativa Falset Marçà ha merescut l’or en aquest concurs que ja compta amb 9 anys de trajectòria i s’està consolidant com un dels concursos de referència internacionals. El jurat ha estat format per sommeliers, enòlegs, periodistes i també compradors […]

Doblet en els premis Vinari

Aquest any 2020 és la sisena convocatòria dels Premis Vinari, on es reparteixen els reconeixements als millors Vermut de l’any de Catalunya. Aquesta edició hem estat premiats per quart any consecutiu, el nostre Vermut Reserva ha aconseguit un doblet de premis. Vinari de Bronze: Vermut Falset Reserva, Cooperativa Falset Marçà. Premi a la Millor Etiqueta per […]

Medalla d’or en el certamen Internacional Olive Japan 2020

No hi ha res més satisfactori que veure que l’esforç de la feina ben feta és recompensada. Hem estat guardonats amb medalla d’or al certamen Internacional Olive Japan 2020. Estem encantats de tenir un dels millors olis del món. DOP Siurana. Aquest és el tercer any de la gestió del Molí de la Mola de […]

Premi al Millor oli d’oliva verge extra afruitat verd dolç

Estem feliços de veure que el nostre esforç es veu recompensat. Fa tres anys la Cooperativa de Falset Marçà va assumir la gestió del Molí de la Mola. Els primers canvis passaven per cuidar al soci, sabíem que per fer un bon oli, havíem de tenir un bon soci, que de retruc ens portaria la […]

Tres vins de la Cooperativa amb 91 punts a la prestigiosa Guia Peñín

Els vins de la cooperativa segueixen rebent bones crítiques i puntuacions. En aquesta ocasió, la prestigiosa Guia Peñín ha situat tres vins a la categoria de vins excel·lents, amb 91 punts cadascun: L’Esparver E. Lahon 2013. La col·laboració de la nostra enòloga, la Marta Ferré, amb el prestigiós conneseur du vin Éric Lahon, comença amb força el seu camí. Un […]

Medalla de plata als premis Vinari 2018 per Lo Dolç Joglar

Un nou reconexixement a la feina bon feta. Lo dolç Joglar 2015 ha estat premiat amb el Vinari de Plata plata al concurs dels premis Vinari 2018 dels vins catalans, en la categoria de MIllor vi de la DO Montsant. Aquest és un dels vins més singulars de la Cooperativa Falset Marçà. Amb una producció molt limitada, Lo Dolç […]

Oli Ètim al TOP 100 de EVOOLEUM 2018.

El nostre Ètim Oli ha estat seleccionat el TOP 100 de EVOOLEUM 2018, entre els millors 100 olis d’oliva estra verge del món. Un grup de 22 prestigiosos catadors internacionals va realitzar a Còrdoba la valoració organolèptica de totes les mostres i el nostre oli Ètim va obtenir una puntuació de 86/100 punts. El nostre és un oli verge extra pertanyent a la DO Siurana, […]

Medalla d’or en el certàmen Sakura

Ens plau informar-vos que la Verema Tardana Negra 2015  de la Cooperativa Falset Marçà ha aconseguit una medalla d’or en el certamen de vins Sakura de Japó. Aquest és un certamen especial, ja que totes les catadores de vi són dones. Gràcies a aquest reconeixement tindrem una millor projecció en el mercat de vins Asiàtic. Durant aquest mes […]

Ètim L’Origen: a la llista dels “TOP” de la Guia de Vins de Catalunya

El “nou viatge” de la gamma Ètim s’ha estrenat amb bones notes a la Guia de vins de Catalunya 2018. Ètim L’Origen ha estat valorat pel jurat de la guia amb una puntuació de 9,50 sobre 10, situant-lo entre els vins més ben valorats dels més de 1400 vins que es van tastar. Aquest vi és el tribut a la força […]