Medalla d’Or a Sinestèsics ÈTIM Tardana Negra

Concurs Internacional Grenaches du Monde

Al 2013, el Consell Interprofessional dels Vins del Rosselló va organitzar el primer concurs dedicat a aquesta varietat de raïm de gran qualitat. Encara que l’esdeveniment va néixer al Rosselló, Grenaches du Monde es va convertir ràpidament en un esdeveniment itinerant, que cada any visita regions productores de vins de garnatxa. Al llarg dels anys, cada vegada més cellers han participat en aquest esdeveniment, que s’ha convertit en un punt de trobada anual dels professionals del vi de tot el món.

L’edició d’aquest any ha tingut lloc a Nova York i el jurat va estar format exclusivament per professionals dels Estats Units.

Estem molt contents i orgullosos de la Medalla d’Or (92 punts) que ha aconseguit la nostra garnatxa dolça: Sinestèsics ÈTIM Tardana Negra.

Si la vols conèixer millor no dubtis en llegir l’article al blog que li vam dedicar: ÈTIM Tardana Negra, el plaer més dolç  , o si directament vols descobrir el seu sorprenent gust aquí la pots aconseguir: Sinestèsics ÈTIM Tardana Negra

Login