Medalla d’Or a ÈTIM Tardana Blanca de garnatxa dolça

A principis d’aquest mes de maig, a París, els vins de garnatxa també van triomfar a la capital francesa, després d’haver causat sensació a Nova York, a Nord-amèrica. Aquest retorn a Europa ha estat un esdeveniment excepcional que va reunir els millors vins de garnatxa del món.

Un format dinàmic i professional: Grenaches du Monde s’adreça a un públic exigent i influent de tastadors professionals d’arreu del món, per descobrir la riquesa i la diversitat d’aquesta varietat emblemàtica.

Moment d’intercanvi i convivència, Grenaches du Monde celebra la cultura i el saber fer dels productors de garnatxa d’arreu del món. Cita ineludible del calendari, posa en relleu tots els productors i totes les regions que elaboren vins de garnatxa, siguin negres, rosats, blancs, dolços o escumosos.

Aquesta dotzena edició ha estat una consagració per a aquesta varietat de raïm única, que conquista cada cop més amants del vi i consumidors d’arreu del món.

Estem molt emocionats, i orgullosos de la Medalla d’Or que ha rebut el nostre: ÈTIM Tardana Blanca!!

Si vols conèixer millor l’ÈTIM Tardana Blanca, pots llegir l’article que li vam dedicar al blog: ÈTIM Tardana Blanca, el teu moment Gourmet  , o si directament vols descobrir que se sent probant un vi dolç amb medalla d’or, aquí el pots aconseguir: Sinestèsics ÈTIM Tardana Blanca

Login