Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the bookings-and-appointments-for-woocommerce domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/vdaaawe/public_html/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: La funció _load_textdomain_just_in_time s'ha cridat de manera incorrecta. La càrrega de la traducció per al domini woo-discount-rules-pro s'ha activat massa aviat. Això sol ser un indicador d'algun codi de l'extensió o del tema que s'executa massa aviat. Les traduccions s'han de carregar a l'acció init o més tard. Consulteu la depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 6.7.0.) in /home/vdaaawe/public_html/wp-includes/functions.php on line 6121

Warning: Undefined property: stdClass::$ID in /home/vdaaawe/public_html/wp-content/plugins/omniwallet-loyalty-program/OmniWalletClass.php on line 47
Receptes amb vi Ranci ÈTIM - ÈTIM

Per poder viure delicades sensacions en primera persona, amb el vi Ranci ÈTIM, aquí teniu una recepta per llepar-vos els dits.

Aquesta és ben senzilla i us permetrà gaudir d’una bona sobretaula, degustant-la en companyia o agafant-ne un bocinet sense que ningú ho sàpiga abans de servir-la 😉

Pa de pessic i panses al vi Ranci ÈTIM.

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 iogurt natural
  • 4 ous
  • 1 cullerada de llevat en pols
  • 1 polsim de canyella
  • Oli d’oliva verge extra Ètim
  • Mantega
  • Farina
  • Sucre
  • Panses
  • Vi Ranci ÈTIM

Elaboració

Prèviament, posarem a macerar panses amb vi Ranci ÈTIM, un parell d’hores mínim.

Posarem el iogurt en un bol i guardarem el gotet perquè ens faci de mesura. Hi afegirem un got d’oli d’oliva verge extra ÈTIM: 2 mesures de sucre i 3 de farina i ho remenem bé.

Després hi afegirem els ous, el llevat i un polsim de canyella i ho tornarem a remenar. Podeu fer servir el braç elèctric perquè la massa quedi més homogènia.

Agafarem un motlle de pa de pessic, l’untarem amb mantega i amb farina.

Posarem al cul del motlle les panses macerades amb vi ranci i a continuació abocarem la barreja del pa de pessic.

Escalfarem el forn prèviament a 180° i ho courem durant 30 minuts aproximadament.

Esperarem que estigui tebi abans de treure’l del motlle, i ja el podrem servir.

I com no podria ser d’altra manera, l’acompanyem amb una copeta de vi Ranci ÈTIM.

Login