Nous reconeixements per a les nostres gammes Ètim i Castell de Falset

Els vins i l’oli de la Cooperativa Falset Marçà segueixen tenint una bona acollida als concursos internacionals

Novament l’esforç i la feina ben feta recullen el seu fruit i, un any més, la prestigiosa revista francesa Gilbert & Gaillard ha reconegut dos dels nostres vins amb la Medalla d’Or. En aquesta ocasió han estat Lo Senyor del Castell, que ja havia obtingut la medalla d’or al darrer concurs internacional de Viena, i l’Etim Verema Tardana Negre, que torna a repetir medalla d’or a la guia francesa. Aquest vi dolç fet 100% amb la garnatxa negra dels nostres socis, segueix recollint reconeixements i bones crítiques arreu.

Lo Foc del Castell, un altre dels vins de la gamma Castell de Falset, ha estat reconegut a l’IWC de Londres amb una medalla de Bronze.

Per altra banda, La Guía de Vinos y Aceites 2016 SeVi ha puntuat el nostre Ètim Oli d’Oliva Arbequina, amb 96 punts -la màxima puntuació atorgada als olis per aquesta guia-. D’aquest bàsic de la dieta mediterrània, n’han fet la següent nota de tast: “Fruitat madur, marcat caràcter ceruli i medicinal, notes amargants, ametlla, nou nova, herbes alllimonades, extraordinària textura, punyent, fruitat, enorme equilibri entre notes madures i amargants, untuós, amb longitud cítrica, extraordinari.”

Login