Any 2017, any del Vermut de Falset

Ajuntament i Cooperativa junts per a la promoció del Vermut de Falset

L’Ajuntament de Falset i la Cooperativa Falset-Marçà hem arribat a un acord per promocionar el vermut de Falset al llarg d’aquest any 2017. La nostra Cooperativa compta amb una llarga tradició d’elaboració de vermut, que té el seu misteri en el centenar d’herbes aromàtiques amb què es macera el vi.

El conveni de col·laboració, que van signar l’alcalde de Falset, Jaume Domènech, i el president de la nostra Cooperativa, Ricard Rull, preveu diverses accions comercials i de divulgació tant en la localitat com fora d’ella, alhora que el municipi declara el 2017: “L’any del vermut”.

L’alcalde de Falset, Jaume Domènech, considera que “el de Falset sempre ha estat un vermut molt ben valorat en el mercat, i del que es tracta és de donar-li una nova empenta i situar-lo com un actiu important del municipi ara que es parla dels vermuts a tot hora i a tot arreu”.

A més a més del canvi d’envàs, també s’hi suma el nou embalatge de cartó. Aquest nou embalatge proporciona comoditat a l’hora de transportar l’ampolla i és únic i característic del nostre vermut!

Login

Dies
Hores
Minuts
Segons