Josep Maria Cots Montlleó, Premi Monvínic 2016 a la Trajectòria

Els Premis Vinari 2016 homenatgen el que fins fa poc ha estat el president de la Cooperativa Falset-Marçà

Josep Maria Cots i Montlleó és enguany el guanyador del Premi Monvínic a la Trajectòria Professional en el Món del Vi. Cots i Montlleó, pagès que ha dedicat la seva vida a la terra i al vi, ha estat guardonat a l’acte de lliurament de la quarta edició dels Premi Vinari, que ha tingut lloc a l’Auditori de Vilafranca del Penedès aquest divendres al vespre.

Aquest Premi, que neix amb la voluntat de reconèixer a personalitats que han dedicat la seva vida al món del vi, ha reconegut la trajectòria de Josep Maria Cots, president de la Cooperativa de Falset-Marçà durant més de 15 anys, fins que l’any passat va passar el testimoni a Ricard Rull. Persona treballadora, inquieta i avançada al seu temps, que ha entès prioritari el saber fer, però també poder-ho explicar. El guardonat ha contribuït a fer la viticultura del Priorat una mica més gran.

Josep Maria Cots ha pujat a l’escenari per explicar que de la cooperativa “me n’emporto molt bons records, jo m’he fet gran allà, però els anys passen i la gent ha de continuar. Els meus records seran inesborrables, i això sí, seguiré ajudant els meus companys a la cooperativa”.

La Gala ha estat l’acte final d’aquesta edició del certamen que va arrencar la passada primavera amb una convocatòria a tots els cellers catalans i que ha aconseguit la participació de més 850 referències de vins emparats sota les dotze denominacions d’origen de Catalunya.

Login

Dies
Hores
Minuts
Segons