etim.cat |
 • L’Esparver Eric Lahon, com el falcó que li dona nom, és un vi pacient, que espera silenciós el seu millor moment. I que una vegada oberta l’ampolla, desplega tot el seu poder: la força de la carinyena i de la garnatxa negra de la DO Montsant (las varietats per excel·lència de la regió), l'elegància del syrah. El seu perllongat repòs en bótes de roure francès ens ofereix un vi ric en matisos, potent i elegant, pensat per assaborir-lo tranquil·lament, acompanyant les millors carns. Un plaer de llarg recorregut.

 • 150 persones van participar dissabte al sopar popular, presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, que va lloar el treball cooperativista “com a element imprescindible de cohesió al territori” 

 • El nou Vermut Reserva en una edició limitada en la que només en sortiran 300 ampolles, presentades en una botella de 75cl. amb una caixa de fusta  negra.

  Aquest any 2019, any del centenari de la Cooperativa Falset Marçà hem elaborat un Vermut reserva amb cinc anys de repòs en tines de roure.

   

 • El nostre especial viatge per tots els colors de la DO Montsant.

  Et proposem 5 vins per compartir aquest viatge: L'Origen, El Viatge, La Pausa, L'Antull i El Joc. Un passeig per la nostra DO a través dels seus colors i de la nostra essència.  I deixa't portar... 

  ÈTIM: significat veritable, Del grec ἔτυμον: étymon, de etymos veritable.

 • Vermut blanc i negre
  Amb Vermut Falset

  Diuen que hi ha tres tipus de vermut: el blanc, el negre... i el de Falset! El nostre. El de tota la vida. Encara no el conèixes? 

 • Ètim Oli: Millor oli d'oliva als premis CDO 2018.

  L'Ètim Oli d'Oliva Verge Extra ha estat guardonat al certàmen anual que organitza el  CDO (Centre de Desenvoluament de l'oli), en la categoria de  Millor Oli d’Oliva Verge Extra Fruitat Verd Amarg del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

Més de 100 anys fent vi
Som allò que fem
Glops de llegenda
Una experiència única
31/07/2019
La botiga online