Un any més, la Marató torna al Priorat

La Catedral del Vi de Falset serà de nou el centre neuràlgic de la cursa.

La Marató (i mitja Marató) del Priorat tornarà el 7 d’octubre de 2018, celebrant ja la cinquena edició amb més força que mai. De nou sorprendrà als corredors i caminants amb tota mena d’activitats: música, teatre a l’aire lliure, disfresses, zumba… No hi faltaran els extraordinaris i divertits avituallaments, on es podran degustar els millors vins de la comarca, entre moltes altres sorpreses.

La Marató del Priorat és única al país: Es tracta d’una cursa diferent, pensada amb cor de corredor i per als corredors, on descobrir el Priorat esdevé el més plaent dels sacrificis. Envoltats d’un lúdic ambient, els participants recorren paisatges imponents, travessen vinyes i cellers en plena verema, suen i riuen, trobant recompenses a tots els seus esforços que en cap cas els deixaran indiferents.

El Celler Cooperatiu de Falset, serà un any més el punt de sortida i el punt d’arribada d’aquesta cursa que amb 5 edicions, ja podem considerar plenament consolidada. Un tesdeveniment extraordinari que any rere any descobreixen nous aficionats al vi i a l’esport d’arreu del país i part de l’estranger. Actualment hi ha centenars d’inscrits de tota Catalunya, de València, Saragossa, Guipúscoa, Tenerife… També estrangers que arribaran de França, Polònia, Suïssa, Bèlgica i Noruega.

Cal animar-se, a l’octubre torna la Marató del Priorat!

Login