Tres vins de la Cooperativa amb 91 punts a la prestigiosa Guia Peñín

L'Esparver E. Lahon, l'Ètim Ranci i l'Ètim Verema tardana negre.

Els vins de la cooperativa segueixen rebent bones crítiques i puntuacions.

En aquesta ocasió, la prestigiosa Guia Peñín ha situat tres vins a la categoria de vins excel·lents, amb 91 punts cadascun:

L’Esparver E. Lahon 2013. La col·laboració de la nostra enòloga, la Marta Ferré, amb el prestigiós conneseur du vin Éric Lahon, comença amb força el seu camí. Un vi negre amb caràcter, representatiu, equilibrat i silvestre. En nas hi trobem espècies dolces i herbes. En boca és un vi especiat, balsàmic i amb bona acidesa. Un vi negre de criança amb garnatxa negra, carinyena i syrah ideal per acompnayar carns suaus. Per gaudir-lo a les cel·lebracions més especials.

L’Ètim Verema Tardana Negre 2016 segueix guanyant adeptes i mencions i posant de manifest la bona feina i la constància de l’equip del celler. Un vi dolç de garnatxa negra (la nostra varietat estrella) amb un brillant color cirera, expressiu en nas, equilibrat, amb aromes de fruita vermella i floral. En boca és llarg i gustós. Tasteu-lo amb un bon paté o acompanyant formatges.

L‘Ètim Ranci també és un altre clàssic d’aquesta guia. En aquesta edició valorat com el millor ranci de la DO Montsant. Un vi del tot singular, reposat a “sol i serena” al terrat del celler durant més d’un any. Color iode amb ribet àmbar. Aromes potents de fruita seca, torrats i carmel torrat.  En boca hi trobem els matisos de la “solera” del bocois de més de 50 anys on fa part de la seva criança. És especiat, amb un punt d’amarg i seco. Acompanya perfectament el “postre de músic” (fruits secs) i la rebosteria.

Login

Dies
Hores
Minuts
Segons