La Cooperativa Falset Marçà està liderant uns tastos en línia dels vins de la Cooperativa per conèixer de primera mà els vins Ètim mentre passen una estona amena.
Aquest dissabte 4 de juliol a les 13.00h. hi haurà el tercer tast, aquest cop del Vermut de Falset.
La Cooperativa ha regalat als restauradors de la zona l’accés al tast per ajudar a impulsar la seva economia després de la crisi sanitària.
El tast també es retransmetrà per la televisió de Falset, per apropar la Cooperativa al poble.
En aquesta ocasió també ens acomapnayarà el Sumiller Joan Lluis Gómez.
Ell, fa vint anys que es dedica a l’hosteleria i els últims deu anys han estat formant part de l’equip de Carme Ruscalleda al Sant Pau de Sant Pol de Mar.
Quinze anys que fa formació. Actualemnt està a la plantilla del CETT de Coordinador en el DEUS de Cocteleria i mixologia, i com a professor en el curs semi presencial i en el DIplomaXEf Professional.
EL CETT és el centre universitari de referència de Turisme, Hoteleria i Gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona