Set medalles d’or per als nostres vins a Gilbert&Gaillard

Falset Marçà: el celler amb més medalles d'or de la DO Montsant en aquesta edició del certàmen

Les dues principals gammes de vins de la Cooperativa Falset Marçà, Ètim i Castell de Falset, han obtingut excel·lents puntuacions al concurs internacional Gilbert & Gaillard, celebrat a França. Aquesta ha estat la primera vegada que el celler centenari ha presentat els vins a concurs i ha obtingut fins a set medalles d’or amb puntuacions que arriben als 93 punts sobre 100. Falset Marçà es converteix així en el celler de la DO Montsant que més medalles d’or ha acumulat en aquesta última edició del certamen, però també el primer de Catalunya.

Així, el vins Etim Verema Tardana 2012 i Lo Foc del Castell 2010, tots dos de la DO Montsant, han obtingut 93 punts al concurs. La resta de guardonats amb medalla d’or han estat l’Etim Old Wines Grenache 2010, Lo dolç joglar 2013, La Dama de Blanc 2013, l’Ètim negre 2013 i l’Imus 2014, tots ells també de la DO Montsant.

Des de la Cooperativa fem una valoració molt positiva d’aquests resultats, doncs ens ajuden a posicionar encara més els vins de Falset Marçà als establiments de referència de Catalunya, però també a despertar l’interès del consumidor a l’estranger.

Login