Oli Ètim al TOP 100 de EVOOLEUM 2018.

El nostre oli entre els millors del món segons aquest prestigiós concurs internacional

El nostre Ètim Oli ha estat seleccionat el TOP 100 de EVOOLEUM 2018, entre els millors 100 olis d’oliva estra verge del món. Un grup de 22 prestigiosos catadors internacionals va realitzar a Còrdoba la valoració organolèptica de totes les mostres i el nostre oli Ètim va obtenir una puntuació de 86/100 punts.

El nostre és un oli verge extra pertanyent a la DO Siurana, elaborat 100% amb varietat arbequina. Amb un perfil de fruitat verd intens, en boca és picant, amb un amarg clar, amb el dolç suau i una astringència clara en boca. Aromes secundàries de tipus vegetal, amb connotacions clares d’herba tallada i plantes d’horta (carxofa i tomaquera) i ametlló, fonoll, tomàquet i petits tocs d’altres sensacions (menta, plàtan, verdures), així com tocs clars d’ametlla i notes de nous. El conjunt resulta complex i de gran riquesa tant en boca com en nas.

És una qualificació de màxim prestigi per a un oli, ja que s’hi troben olis de tot el món amb una qualificació excel·lent. Aquesta extraordinària qualitficació posa de relleu la gran qualitat de les olives que porten els nostres pagesos i l’acurada feina que s’ha fet al molí per extreure’n el millor oli possible.

L’Ètim Oli el podeu trobar a la nostra botiga on-line en format de 50  i 75 cl.

Login