“Les rondes del vi”, seleccionades al Most Festival per promoure la cultura del vi entre el públic infantil

La propera edició del Most, Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava, projectarà per segon any el vídeo “Les rondes del vi” de la Cooperativa Falset Marçà, però en aquesta ocasió en el marc de la secció “Most a les escoles”, una programació destinada a nens i nenes de cinquè i sisè del cicle superior de primària.

El vídeo “Les rondes del vi” va competir l’any passat a la secció “Collita pròpia” del Most amb una molt bona acollida per part del públic. És el vídeo que la Cooperativa va encarregar a professionals del sector audiovisual amb motiu del centenari del celler, el 2012.

Per a la Cooperativa és un orgull que un any més es torni a projectar el vídeo que va implicar més d’un centenar de persones en la seva realització. Serà una manera més de fer arribar a nous públics la cultura del vi d’una regió vitivinícola com la DO Montsant, on l’economia està fonamentada principalment en la viticultura.

Els organitzadors del Most Festival consideren que la peça de Falset Marçà permetrà als més petits gaudir del cinema i valorar la sensibilitat estètica i creativa dels cineastes. Al mateix temps, serà una manera d’apropar i descobrir l’entorn natural i el sector de al vinya a través del cinema i dels seus actors.

“Les rondes del vi” es projectaran l’11 i 12 de novembre a les 10h al VINSEUM de Vilafranca i tant el president de la Cooperativa, Josep Maria Cots, com Jordi Vaqué, membre de la junta de socis cooperativistes, s’hi desplaçaran per contextualitzar la peça i compartir experiències.

Cal recordar que en aquesta edició del Most Festival, que començarà el proper 6 de novembre, Falset Marçà tornarà a competir en la secció “Collita pròpia” amb l’audiovisual “Lo misteri del Castell de Falset” que presenta la nova gamma de vins Castell de Falset.

Login