L’audiovisual “Lo Misteri del Castell de Falset” competirà al Most Festival de Vilafranca

El vídeo promocional de la nova gamma de vins “Castell de Falset” és la segona peça seleccionada de la Cooperativa Falset Marçà al certamen internacional de cinema

Per segon any consecutiu la Cooperativa Falset Marçà competeix al Most Festival de Vilafranca, el Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava, amb un audiovisual de producció pròpia. Després de la bona acollida del vídeo “100 anys fent vi” amb motiu del centenari del celler modernista, en aquesta edició el jurat del Most Festival ha seleccionat el vídeo “Lo Misteri del Castell de Falset” que presenta la renovada gamma de vins “Castell de Falset” de la Cooperativa. Al canal de Youtube de Falset Marçà es pot veure íntegrament l’audiovisual de 9 minuts de durada que competirà a la secció Collita del Most, amb 22 altres produccions de diferents països d’arreu del món.

Castell de Falset és una de les marques més emblemàtiques del celler que ara s’ha vestit d’època per enaltir la seva singularitat i adquirir un protagonisme diferenciat de la gamma Ètim. El vídeo és un element promocional indispensable per acompanyar la sortida a la venda dels nous vins que tenen com a nexe d’unió el llegat èpic del Montsant.   Amb el canvi d’imatge i l’ampliació de les referències es busca conquerir nous mercats amb un paladar més elegant i interessat per la història.

El projecte compta amb 5 productes, dos vins negres amb diferents varietats i criança, un vi blanc, un vi dolç molt singular i un oli:

Lo Senyor del Castell: Garnatxa, carinyena i Syrah (60,30,10)

Lo Foc del Castell 2010: Garnatxa, Carinyena i Cabernet  (60,30,10)

La Dama de Blanc 2010: Garnatxa Blanca

Lo Dolç Joglar: Monovarietal de Carinyena

L’Or del Castell: Arbequina, oli d’oliva VE DOP Siurana

El denominador comú dels 5 productes és el nou etiquetatge que ha realitzat l’empresa Indica amb el traçat artístic d’una dissenyadora vinculada al món del manga que ha reproduït amb aquarel·la els diferents personatges que evoquen el vi, ambientat en el passat medieval de Falset.

En el vídeo que competirà a la secció Collita del Most Festival s’introdueix l’espectador en la història de Catalunya, un relat envoltat de secrets i llegendes des de la primera conquesta. La Cooperativa Falset Marçà es remunta a l’època de Pere el Cerimoniós per presentar la renovada i ampliada gamma del Castell de Falset. Diu la història que un drac (lo “fardatxo”) feia la vida impossible als pagesos que tenien terres sota el domini del Castell de Falset però que, valent com era, Pere el Cerimoniós ho va resoldre. Serà veritat aquesta història que ens arriba de lluny?

La nova gamma de vins Castell de Falset es va presentar a la darrera edició de la fira Alimentària de Barcelona i en les properes setmanes sortiran ja al mercat les primeres referències de vi.

Login