La Cooperativa Falset Marçà amplia la seva oferta enoturística amb una proposta de tursime actiu

Una jornada de desconnexió en plena natura per gaudir de la cooperativa i la vida de pagès, explicada en primera persona per un dels nostres socis

Amb l’arribada de l’estiu, la Cooperativa Falset Marçà amplia la seva oferta de propostes enoturítistiques amb aquesta nova activitat per sortir de la rutina del dia a dia i coneixer una altra manera de viure i entendre el camp. Pensem que la millor manera de transmetre l’arrelament a la terra i els valors d’aquesta empresa centenària, és de la mà d’aquell qui treballa la terra i “fa cooperativa”, és per això que l’actvitat la condueix un dels nostres socis pagesos, que és qui fa de cicerone del grup de visitants. Es tracta d’una jornada per gaudir d’aquest magnífic territori, copsar la vida a pagès, viure la feina al camp i entendre el perquè d’aquest paisatge i el fet cooperatiu.

Cooperativa experience arrenca amb la pujada a un dels miradors naturals del terme, des d’on es gaudeix d’una visió panoràmica del nostre territori, mentre aprofitem per recuperar forces. Després visitem una de les nostres finques, on coneixem la feina al camp i, en funció de la temporada, hi participem: esperonar, espollar, podar, vermar…  apropar-se, ni que sigui només una estona, a l’esforç que hi ha al darrere de les vinyes i oliveres d’on surten els nostres vins DO Montsant i el nostre oli DO Siurana. El recorregut es completa amb una visita a la nostra “catedral del vi” de Falset, la nostra joia arquitectònica, on tastarem els vins que hi elaborem.

Amb aquesta nova activitat, la Cooperativa Falset Marçà aposta novament per l’enoturisme, amb un programa d’activitats que s’ha anat ampliant i que vol oferir al visitant un àmpli ventall de possibilitats per conèixer els valors de la nostra empresa, descobrir el territori que ens envolta i el treball que hi ha al darrere dels nostres vins i olis.

Cooperativa experience inclou a més el tast de diversos vins i l’oli, i està pensada per a grups reduïts d’entre 4 i 8 persones. Està disponible primavera, estiu i tardor.

Login