Jornada de proveïdors CAPRABO 2024

El passat divendres 07 de juny va tenir lloc a l’IESE Business School de Barcelona una trobada que va reunir els principals proveïdors de la companyia CAPRABO, amb l’objectiu de compartir els detalls dels seus plans estratègics per als propers exercicis.

A l’acte, entre d’altres personalitats hi van assistir: Roger Torrent, conseller d´Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. Carmel Mòdol, secretaria d’Alimentació del Departament d´Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya. Javier Amezaga, president Consell d´Administració de Caprabo. Edorta Juaristi, director General de Caprabo. …

I la Taula Rodona va estar formada per: Carmel Mòdol, secretari d’Alimentació del Departament d´Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya. Ramón Sarroca, president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC). Xavier Domènech, director General de Cooperativa Falset Marçà. Fernando Tercero, responsable Productes de Proximitat de Caprabo i Beatriz Santos, directora Comercial de Grup Eroski.

Login