El proper març arrenca la temporada enoturística a la Cooperativa Falset Marçà

La presentació de les noves anyades dóna el tret de sortida a les activitats al celler

El  proper de març reprenem l’activitat enoturística a la nostra cooperativa amb La visita d’en Blai. Una temporada en la que s’aniran incorporant progressivament novetats a l’oferta de propostes lúdiques al voltant del món del vi i de la nostra cooperativa.

Una d’aquestes novetats té a veure amb la progrmació cultural estable al llarg dels mesos centrals de l’any en què vi i art aniran agafats de la mà. Propostes musicals, artístiques i gastronòmiques aniran passant pel Celler Cooperatiu acompanyant el tast dels nostres vins i del Vermut Falset. Aquest cicle s’inciarà per Setmana Santa i un cop al mes, fins Nadal, un dels nostres productes serà el protagonista de cada esdeveniment.

D’altra banda, enoturisme, històira i tecnologia es barrejaran en “Lo misteri del Castell”, en una proposta inspirada en la col·lecció “Castell de Falset” i en la que el visitant es converteix en el protagonista absolut ja que haurà d’encarregar-se de la descoberta d’un misteri que té atemorida la gent del Celler.

A més. la resta d’activitats habituals s’aniran incorporant progressivament a la graella de propostes a mesura que avanci la temporada: Cooperativa ExperienceSol i serenaArquitectura i vi aniran fent entrada a mesura que arribi el bon temps.

El tret de sortida el va donar aquest passat diumenge la presentació de les noves anyades dels nostres Êtim Blanc i Ètim Rosat. Durant el migdia, a l’entrada del celler gaudir d’un maridatge amb ostres del Delta de l’Ebre al celler i en acabar, ens vam dirigir a l’absis del Castell de Falset, un espai emblemàtic que va ser el teló de fons d’un dinar en que els nostres vins collita 2016 van maridar amb un menú preparat per a l’ocasió per part del Restaurant El Cairat de Falset.

La nostra catedral del vi és ja avui en dia un punt de parada obligada per tots aquells que volen conèixer la història del vi i de la comarca. La voluntat és consolidar una proposta prou variada que permeti al visitant conèxer la cooperativa i el seu territori en diferents moments de l’any i des de totes les perspectives possibles perspectives: vi, territori, història, valors, cultura i bon humor en un entorn privilegiat.

Login