El Most Festival projectarà enguany cinema al nostre celler cooperatiu

El Festival Internacional de cinema del Vi i el Cava s'expandeix amb força a la nostra comarca

La nostra Catedral del Vi acollirà una de les projeccions de la secció Cinema als Cellers. La projecció es complementarà  amb una visita on podreu descobrir les interioritats d’aquest celler modernista, obra de Cesar Martinell, veure-hi Històries del vi i gaudir d’un tast final. Les reserves de Cinema als Cellers es podran fer a traves del mateix portal de venda d’entrades del Most Festival.

Cinema als Cellers agafa volada en la sisena edició del Most Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava. Cellers del Penedès i el Priorat projectaran sessions de la secció Collita, la millor producció audiovisual internacional relacionada amb la cultura de la vinya, el vi i el cava realitzada en els últims dos anys. A diferencia d’edicions anteriors, els mateixos cellers han escollit el film a projectar en unes sessions que formen part d’activitats enoturístiques completes i que tindran lloc durant els dos caps de setmana de Most, els dies 5 i 6, i de l’11 al 13 de novembre.

Una vintena de projeccions i activitats enoturístiques als cellers enforteixen la programació  del Festival.

Una de les grans activitats del Most Festival, i multitudinària, es el Most a les escoles. Al voltant de 400 alumnes de 5e i 6e de primària i 1r i 2n d’ESO del Penedès i el Priorat participaran en sessions matinals que tindran lloc al Vinseum de Vilafranca del Penedès i als teatres de Falset i Cornudella de Montsant. Amb l’objectiu d’apropar l’entorn natural i el sector de la vinya als joves, els alumnes tindran a l’abast una programació cinematogràfica internacional de curta durada. Documentals i obres de ficció presentades i comentades pels propis realitzadors i amb un tast final de most. A Falset, aquesta activitat escolar es complementarà amb la visita al nostre celler modernista i un tast de most per a tots els alumnes.

Us deixem l’enllaç a la pàgina web del Most Festival, on podreu trobar tota la informació i el programa complert d’activitats.

Login

Dies
Hores
Minuts
Segons