Cooperativa Falset Marçà rep la certificació de la gestió de qualitat: ISO 9001:2015

El passat 22 de març la Cooperativa Falset Marçà va obtenir la Certificació ISO 9001:2015 per part de l’empresa certificadora AENOR. Avui, a la catedral del vi de Falset, es fa el lliurament oficial d’aquest Certificat.

La trajectòria per obtenir aquesta certificació no ha sigut fàcil i menys en els moments que estem vivint i que ens ha condicionat molt entre d’altres, la manera de treballar.

Fa un parell d’anys vam canviar el ERP per millorar el nostre sistema de gestió i adequar-lo a les  necessitats actuals dels nostres clients.  Actualment estem sotmesos a una velocitat i dinàmica de canvis molt elevada i per això hem de ser molt àgils en la presa de decisions.

Estem treballant amb una metodologia integral basada en l’aplicació d’eines “d’Intel·ligència Artificial e Business Intelligence” per millorar la presa de decisions comercials i implementar aquesta metodologia a tots els nivells de l’empresa.

Paral·lelament, volíem tenir la certificació del Sistema de Gestió de la Qualitat ISO 9000:2015 per l’elaboració, envasat i comercialització dels nostres vins.

Els beneficis potencials d’implementar un sistema de gestió de la qualitat basada en aquesta Norma Internacional són:

  • La capacitat de proporcionar productes i serveis que satisfacin els requisits del client i els legals i reglamentaris aplicables.
  • Facilitar oportunitats d’augmentar la satisfacció del client.
  • Abordar els riscos i les oportunitats associades amb el seu context i objectius
  • La capacitat de demostrar la conformitat amb requisits de sistema de gestió de la qualitat especificats.

Totes aquestes millores en la gestió i la qualitat ens ajuden a seguir millorant pels nostres clients, socis i treballadors.

Des de la Direcció i la Junta,  donem les gràcies a tota la família de la Cooperativa per l’esforç de tothom.

Seguim!

Falset, 8 de juny del 2021

Cooperativa Falset Marçà
Núria Vilanova
comunicacio@etim.cat

Login