Castell de Falset, el vi de les Reines de Falset

La Cooperativa i l'Ajuntament signen un conveni de col·laboració per l'Any de les Reines

Jaume Domènech, Alcalde de l’Ajuntament de Falset i Ricard Rull com a President de la Cooperativa Falset-Marçà han signat un conveni de col·laboarció pel qual el nostre emblemàtic vi “Castell de Falset” es vincularà durant tot el 2018 a l’Any de les Reines que impulsa l’Ajuntament de la capital del Priorat.

L’acord es concreta en la donació per part de la Cooperativa d’aquest vi per als actes i esdeveniments que tinguin lloc durant tot l’any al voltant de les reines Eliionor de Xipre (1333-1416) i Margarida de Prades (1387- 1429). Totes dues van van nèixer al Castell de Falset i van viure els seus regnats a cavall dels segles XIV i XV.

El valor simbòlic “Castell de Falset”  gairebé es vincula de forma natural a l’”Any de les Reines”, ja que la marca comercial Castell de Falset,  així com la façana del nostre celler cooperatiu, són un homenatge i alhora estan inspirades en el passat medieval de la vila de Falset i, més concretament en el seu castell, lloc on van néixer les dues reines.

Elionor de Xipre es va convertir en reina de Xipre i Jerusalem en casar-se el 1369 amb Pere de Lusignan i I de Xipre, mentre que Margarida, que va ser esposa de Martí l’Humà, es va convertir en la darrera reina de la dinastia catalana.

Per tal de donar més difusió al conjunt d’activitats que tinguin lloc durant aquest 2018 al voltant d’aquest esdeveniment, la cooperativa és compromet a donar la màxima difusió a la  imatge gràfica de l’Any de les reines, en els seus punts de venda propis, el seu circuit comercial, així com a la seva pàgina web.

A més, la cooperativa, cedeix gratuïtament a l’Ajuntament de Falset, el vi “Castell de Falset 2008”, per als actes i activitats que es realitzin al voltant d’aquest esdeveniment. A més d’això es promourà durant aquest any amb diferents accíons promocionals als nostres punts de venda així com una edició especial amb collarí per a les ampolles de Castell de Falset.

Per segon any consecutiu, la Cooperativa i l’Ajuntament seguiran amb la col·laboració engegada l’any passat al voltant de l’“Any del vermut” amb la intenció de promocionar el Vermut Falset, de gran qualitat i anomenada.

Login