(1 ressenya de client)

Castell de Falset

És un vi de criança, dels clàssics, d’aquells fets a l’antiga. La seva elaboració s’ha tornat una tradició.

11,95 

És un clàssic de la nostra terra, representa la història, el paisatge, el clima i la gent de la comarca. És el vi més clàssic del Celler.

Per elaborar el Castell de Falset el primer que fem és seleccionar el raïm de vinyes velles de cada varietat. Fa una criança d’entre 12 i 14 mesos en botes de roure francès, encara amb les varietats per separat. Passat aquest temps, s’ajunten les varietats i es filtra per microfiltració al moment d’embotellar.

Després de decantar-lo més o menys una hora abans de servir-lo i a una temperatura de 18 °C, desplegarà tot el seu registre aromàtic.

Els plats amb els quals marida més bé són els de la cuina tradicional catalana com per exemple els plats de carn elaborats: canelons, rostits al forn,  estofats, etc.

És un vi que ha travessat moltes fronteres i s’ha convertit en un vi que sap acompanyar els plats més contundents de les diverses cuines del món.

Verema

Raïm seleccionat de les vinyes més velles de cada varietat. Sòls de pissarra, guixos, calcaris i sorrencs a altituds de 350-600 m.

Productes relacionats

Opinions dels clients

1 ressenya per Castell de Falset

  1. Lluís

    Un clàssic de la Cooperativa. Intens i complex en nas i boca. Un vi per quedar bé.

Afegeix una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

11,95 

Login