Assaboreix el present d'una conversa

Reconnecta amb el temps, les tradicions, els costums i les converses amb una ampolla de vi Ranci.

El vi Ranci t'acompanyarà des dels fogons a la sobretaula

El vi ranci és un gran ingredient de la cuina mediterrània i de les nostres àvies i besàvies… amb el qual podem reconnectar un altra vegada.

Els millors moments per beure vi Ranci Ètim

La castanyada és un d’aquells moments on la combinació amb unes castanyes calentes acabades de coure es fa tan especial.

Cuinant ens donarà aquell toc màgic tan intens i indesxifrable alhora.

Si aneu de convidats a alguna casa, fareu contents als amfitrions amb una ampolla de vi Ranci i quedareu com uns senyors.

A la sobretaula, ens acompanyarà amb les galetes o fruits secs i ens ajudarà a crear l’ambient idoni per tornar a les bones converses, reconnectar i viure el moment present.

Un vi amb molta història

El vi Ranci, antigament anomenat el vi de la bota, o del racó, o el ranci de casa, és el vi que antigament s’elaborava a moltes de les cases de Catalunya. És un vi genuïnament català, ja que només s’elabora en Terres Catalanes. Des de la Catalunya Nord, fins al País Valencià.

A Catalunya li diem vi Ranci, i està elaborat tant amb varietats blanques com negres.

Receptes per fer amb vi ranci

Com hem dit anteriorment, el vi ranci és un gran acompanyant dins la cuina mediterrania i ens dona un gust diferencial a les nostres receptes.

Us hem volgut deixar una d’elles al nostre article del blog.

Compra el vi Ranci Ètim

El lloc més còmode i senzill per adquirir-lo

Així que sí vosaltres també voleu formar part de tota aquesta història, no deixeu que us ho segueixin explicant. Expliqueu-ho vosaltres.

Login