La Gamma Ètim | etim.cat
 • Som allò que fem

  Ètim són els vins amb els quals, any rere any, mostrem a tot el món el patrimoni vitivinícola, cultural i humà de la Cooperativa Falset Marçà. Vinyes meravelloses, velles i joves, cuidades amb el respecte que només pot sentir aquell que veritablement estima la terra. 

  Un segle d’història, la nostra, que ha deixat i deixa el seu pòsit en la mil·lenària cultura del vi de la comarca del Priorat. Una gent, pagesos i socis, que durant generacions s’han esforçat i vetllat perquè aquesta terra tingués un futur sense renunciar a allò que ha estat sempre. 

 • Els Vins d’Ètim

  Ètim és, per trajectòria i reconeixements, una de les gammes més ben considerades de la DO Montsant i la comarca del Priorat per part de la crítica i els consumidors.

  Aplega una àmplia diversitat de vins, fruit d’interpretar la riquesa i l’autenticitat de les nostres vinyes i extraure’n tot el seu potencial, ja sigui per elaborar vins joves, amb criança, dolços, rancis o vermuts.

  En tots ells, mirem de deixar la nostra empremta, una manera de fer que ens és pròpia i que és fruit de l’equilibri entre la tradició i la innovació, entre l’artesania i les descobertes més recents.

  En definitiva, els de la gamma Ètim són vins especials pensats per emocionar-te; vins contemporanis per al dia a dia, rancis i dolços que són veritables joies, vermuts autèntics com no els tastaràs enlloc.