La Gamma Ètim | etim.cat

La Gamma Ètim

 • Som allò que fem

  Ètim són els vins amb els quals, any rere any, mostrem a tot el món el patrimoni vitivinícola, cultural i humà de la Cooperativa Falset Marçà. Vinyes meravelloses, velles i joves, cuidades amb el respecte que només pot sentir aquell que veritablement estima la terra. 

  Un segle d’història, la nostra, que ha deixat i deixa el seu pòsit en la mil·lenària cultura del vi de la comarca del Priorat. Una gent, pagesos i socis, que durant generacions s’han esforçat i vetllat perquè aquesta terra tingués un futur sense renunciar a allò que ha estat sempre. 

 • Els Vins d’Ètim

  Ètim és, per trajectòria i reconeixements, una de les gammes més ben considerades de la DO Montsant i la comarca del Priorat per part de la crítica i els consumidors.

  Aplega una àmplia diversitat de vins, fruit d’interpretar la riquesa i l’autenticitat de les nostres vinyes i extraure’n tot el seu potencial, ja sigui per elaborar vins joves, amb criança, dolços, rancis o vermuts.

  En tots ells, mirem de deixar la nostra empremta, una manera de fer que ens és pròpia i que és fruit de l’equilibri entre la tradició i la innovació, entre l’artesania i les descobertes més recents.

  En definitiva, els de la gamma Ètim són vins especials pensats per emocionar-te; vins contemporanis per al dia a dia, rancis i dolços que són veritables joies, vermuts autèntics com no els tastaràs enlloc.

El Viatge d’Ètim

Stop and enjoy.

Etim El Viatge

A soothing stroll among our vineyards and our sunny Mediterranean landscapes.

etim antull

Pleasantly cool

Just authentic

Les Seleccións d'Ètim

Identity through the best old vines of Red Grenache

etim syrah

It is time to discover another Syrah

Els Dolços i Rancis

etim ranci

Etim Ranci: a traditional old wine made using the Solera methode

Oli i Vinagre

Rich and complex: a real taste from Priorat