La Gamma Ètim | etim.cat

La Gamma Ètim

 • Som allò que fem

  Ètim són els vins amb els quals, any rere any, mostrem a tot el món el patrimoni vitivinícola, cultural i humà de la Cooperativa Falset Marçà. Vinyes meravelloses, velles i joves, cuidades amb el respecte que només pot sentir aquell que veritablement estima la terra. 

  Un segle d’història, la nostra, que ha deixat i deixa el seu pòsit en la mil·lenària cultura del vi de la comarca del Priorat. Una gent, pagesos i socis, que durant generacions s’han esforçat i vetllat perquè aquesta terra tingués un futur sense renunciar a allò que ha estat sempre. 

 • Els Vins d’Ètim

  Ètim és, per trajectòria i reconeixements, una de les gammes més ben considerades de la DO Montsant i la comarca del Priorat per part de la crítica i els consumidors.

  Aplega una àmplia diversitat de vins, fruit d’interpretar la riquesa i l’autenticitat de les nostres vinyes i extraure’n tot el seu potencial, ja sigui per elaborar vins joves, amb criança, dolços, rancis o vermuts.

  En tots ells, mirem de deixar la nostra empremta, una manera de fer que ens és pròpia i que és fruit de l’equilibri entre la tradició i la innovació, entre l’artesania i les descobertes més recents.

  En definitiva, els de la gamma Ètim són vins especials pensats per emocionar-te; vins contemporanis per al dia a dia, rancis i dolços que són veritables joies, vermuts autèntics com no els tastaràs enlloc.

El Viatge d’Ètim

A selection of old White Grenache vines.

Stop and enjoy

Esparver Eric Lahon

Complexity and elegance that long lasts

Etim El Viatge

A soothing stroll among our vineyards and our sunny Mediterranean landscapes.

etim antull

Pleasantly cool

Les Seleccións d'Ètim

Grenache, Old Vines, D.O. Montsant

Els Dolços i Rancis

etim ranci

Etim Ranci: a traditional old wine made using the Solera methode

etim verema tardana negre

Perfect for dessert, amazing as an appetizer.

Oli i Vinagre

Rich and complex: a real taste from Priorat