Ètim Syrah by Lluís Capdevila | etim.cat

Ètim Syrah by Lluís Capdevila

etim syrah

Ètim Syrah by Lluís Capdevila

(Amb CD inclòs)

Un exemple perfecte de com aquesta varietat s’ha adaptat perfectament al territorio de la DO Monsant. El contrast entre les temperatures de dia i nit durant l’última etapa de maduració permet una perfecta maduració polifenòmica i aromática d’aquesta varietat.
Selecció de vinyes de sirà de baixa producción, situades entre 400 i 600 metres d’altitud en pendents de pissarra i calcària.
Criança de 14 mesos en botes noves de roure francés, de gra fi i torrat suau. Embotellat després d’una suau filtració i reposant durant 7 mesos més a la sala de l'antic molí, on ha estat en contacte constant amb la música del compositor i pianista falsetà Lluís Capdevila. Producció limitada.

 

Tipus: 
Negre
Anyada: 
2012
Cupatge: 
100% Syrah
Graduació : 
14.50%
Nota de tast

Color: Ètim Syrah té un intens color vermell granat amb una profunda capa violeta.
En nas: aromes molt nets, tocs balsàmics, eucaliptus i menta fresca, fruits vermells (móres), prunes, fruites confitades. Espècies, cafè, xocolata negra, regalèssia i espècies dolces com la vainilla i cafè amb llet. Intensa i alta complexitat aromàtica.
Paladar: bona entrada 

Maridatge

Ètim Syrah es un vi excel·lent per a carns a la brasa i rostits. Trieu-lo per a un àpat especial on disfrutar del menjar i el beure sigui com un ritual.
El nostre consell personal és guardar-ne una mica per prendre amb un formatge d’ovella curat o formatge blau a les postres.

 

30,00 €