Vermuts Falset | etim.cat

Vermuts Falset

  • El secret més ben guardat

    Si alguna pregunta ens fan més que cap altra és quina és exactament la recepta dels Vermuts de Falset, una fórmula que té el seu misteri en el centenar d’herbes aromàtiques amb què macerem els vins.

    Aquest és, però, un dels secrets més ben guardats de la Cooperativa Falset Marçà. Ho ha estat des de fa dècades i ho ha de seguir sent al llarg d’uns quants segles, per molt que cada ampolla alimenti encara més aquesta curisoitat. Per molt que ens ho segueixin preguntant.

Aprendre a tastar i gaudir de les aromes del vermut: Us presentem l'experiència sensorial del Vermut de Falset.

Us proposem una experiència sensorial: un pack format per 8 aromes i dos vermuts per aprendre i divertir-vos amb la família i els amics. Per descobrir amb aromes naturals quins són les veritables flaires del Vermut de Falset.

Qüestió de fidelitat

Elaborat amb garnatxa blanca i macabeu, el Vermut Blanc és pura artesania. El seguim fent de la mateixa manera que ens van ensenyar els nostres avantpassats: a partir de les herbes aromàtiques que només nosaltres coneixem, deixant-lo reposar durant tres anys, embotellant-lo poc a poc per no buidar mai els bocois centenaris on fa la criança... 

Un vermut únic, i molt nostre

Portem més de 100 anys elaborant vermuts i durant tot aquest temps no hem canviat res. Hem seguit confiant en la garnatxa i la carinyena, en la selecció secreta d’herbes aromàtiques i en les històriques bótes del celler (i en les notes que només aquestes poden atorgar-li i que ens agrada reconèixer en un vermut que esdevé únic).

Vermut de Falset Reserva. Edició Limitada. Només disponibles 250 botelles.