Un any més, la Marató torna al Priorat | etim.cat

Un any més, la Marató torna al Priorat

Imatge de la sortida de la Marató a la Catedral del vi de Falset
01/10/2018
La Catedral del Vi de Falset serà de nou el centre neuràlgic de la cursa.

La Marató (i mitja Marató) del Priorat tornarà el 7 d’octubre de 2018, celebrant ja la cinquena edició amb més força que mai. De nou sorprendrà als corredors i caminants amb tota mena d’activitats: música, teatre a l’aire lliure, disfresses, zumba... No hi faltaran els extraordinaris i divertits avituallaments, on es podran degustar els millors vins de la comarca, entre moltes altres sorpreses.

La Marató del Priorat és única al país: Es tracta d’una cursa diferent, pensada amb cor de corredor i per als corredors, on descobrir el Priorat esdevé el més plaent dels sacrificis. Envoltats d’un lúdic ambient, els participants recorren paisatges imponents, travessen vinyes i cellers en plena verema, suen i riuen, trobant recompenses a tots els seus esforços que en cap cas els deixaran indiferents.

El Celler Cooperatiu de Falset, serà un any més el punt de sortida i el punt d'arribada d'aquesta cursa que amb 5 edicions, ja podem considerar plenament consolidada. Un tesdeveniment extraordinari que any rere any descobreixen nous aficionats al vi i a l’esport d’arreu del país i part de l’estranger. Actualment hi ha centenars d’inscrits de tota Catalunya, de València, Saragossa, Guipúscoa, Tenerife... També estrangers que arribaran de França, Polònia, Suïssa, Bèlgica i Noruega.

Cal animar-se, a l’octubre torna la Marató del Priorat!