Extra Virgin Olive Oil | etim.cat

Extra Virgin Olive Oil

  • Olive Oil

Among our vineyards there are also olive trees. The extra virgin olive oil we obtain it has been always considered a real treasure by the families who take care of them.

Olive Oil

PREMI CDO 2019 AL MILLOR OLI D'OLIVA VERGE EXTRA AFRUITAT VERD DOLÇ

CATEGORIA GOURMET EN EL CONCURS AVPA DE PARIS

MEDALLA D'OR EN EL CERTAMEN  INTERNACIONAL OLIVE JAPAN 2020

PREMI CDO 2019 AL MILLOR OLI D'OLIVA VERGE EXTRA AFRUITAT VERD DOLÇ

D’oliveres d’escorça abonyegada per segles d’oratge i sol, n’és la saba. L’Or del Castell és brillant, dolç i fonedís. Els seus reflexos daurats hipnotitzen els homes i dones. La llegenda en diu que qui el tasta fa fortuna

L'Oli d'Oliva Verge Extra Cervus, obtingut d'olives arbequines, és un oli d'un verd fresc i molt brillant. Té un gust dolç, amb tocs aromàtics que recorden la poma verda i la fruites seques. És un oli de qualitat excel·lent, premsat en fred poques hores després de collir les olives.

PREMI CDO 2019 AL MILLOR OLI D'OLIVA VERGE EXTRA AFRUITAT VERD DOLÇ

CATEGORIA GOURMET EN EL CONCURS AVPA DE PARIS

 

Oli del raig, 5L

L'oli del raig és l'oli d'oliva verge, obtingut de la primera premsada, que no s'ha filtrat. Això fa que conservi petites partícules volàtils de l'oliva i que tingui un gust i una textura més intensos i sigui molt més opac. Tot i això, aquestes micropartícules al cap d'un temps s'acaben dipositant al fons de l'envàs en forma de solatge. L'oli continua sent perfectament bo, però pot ser que perdi part de la intensitat gustativa que el caracteritza els primers mesos.