Extra Virgin Olive Oil | etim.cat

Extra Virgin Olive Oil

  • Olive Oil

Among our vineyards there are also olive trees. The extra virgin olive oil we obtain it has been always considered a real treasure by the families who take care of them.

Olive Oil

Limprescindible de la dieta mediterrània

El nostre oli d’oliva verge extra és un imprescindible de la dieta mediterrània i de l’alimentació sana sense fer cap renúncia als plaers culinaris. El zel en la recol·lecció de l’oliva arbequina i un procés d’elaboració ràpid, alhora que respectuós amb el fruit, ens permeten posar a les vostres taules un oli verge extra excepcional, brillant, fresc i fruitat.

 

D’oliveres d’escorça abonyegada per segles d’oratge i sol, n’és la saba. L’Or del Castell és brillant, dolç i fonedís. Els seus reflexos daurats hipnotitzen els homes i dones. La llegenda en diu que qui el tasta fa fortuna

La riquesa de L’Or del Castell rau en els seus matisos. Si bé en boca domina la dolçor, també és cert que deixa entreveure lleugers tocs picants i amargs. És un oli d’oliva verge extra saborós i agradable. Ens aporta notes vegetals, especialment d’herba tallada, i té un sabor final ametllat que el fa molt plaent.  

L'Oli d'Oliva Verge Extra Cervus, obtingut d'olives arbequines, és un oli d'un verd fresc i molt brillant. Té un gust dolç, amb tocs aromàtics que recorden la poma verda i la fruites seques. És un oli de qualitat excel·lent, premsat en fred poques hores després de collir les olives.

 

Oli del raig, 5L

L'oli del raig és l'oli d'oliva verge, obtingut de la primera premsada, que no s'ha filtrat. Això fa que conservi petites partícules volàtils de l'oliva i que tingui un gust i una textura més intensos i sigui molt més opac. Tot i això, aquestes micropartícules al cap d'un temps s'acaben dipositant al fons de l'envàs en forma de solatge. L'oli continua sent perfectament bo, però pot ser que perdi part de la intensitat gustativa que el caracteritza els primers mesos.