Les Seleccions d’Ètim | etim.cat
  • Vins que t’emocionaran

    De les nostres vinyes velles de garnatxa, carinyena i syrah n’escollim el millor raïm per elaborar les Seleccions d’Ètim: Ètim Esparver, Ètim Grenache Old Vines i Ètim Syrah. Amb una cura extrema en el procés de vinificació i criança, concebem uns vins elegants, clàssics i idonis per a la guarda. Tres vins que tenen un únic propòsit en comú: emocionar-te des dels primer moment i fins al darrer glop.

    Ètim l’Esparver, Ètim Grenache Old Vines i Ètim Syrah són vins singulars, aromàticament exuberants i complexos. Les notes i sabors varietals s’entrellacen amb les aromes pròpies del pas per fusta, descobrint-nos uns vins plens de vida i amb capacitat per seguir evolucionant, sense renunciar a l’essència mediterrània de la DO Montsant. 

NOMÉS 15 UNITATS CASTELL DE FALSET EN FORMAT 5 LITRES.

91 PUNTS PARKER

91 PUNTS JOHN GILMAN

etim l'esparver

De garnatxa, carinyena i de la terra

Amb l’Ètim l'Esparver, mostrem de què són capaces la garnatxa i la carinyena quan es donen la mà. No és tan sols una qüestió d’equilibri i de matisos, aromes i sabors, també és la capacitat que tenen de fer-te viatjar a les vinyes d’on han sorgit, d’expressar autenticitat i de fer comprendre a tothom què volem dir quan parlem de la comunió entre vi i territori.

etim syrah

Excepcional en tots els sentits

L’Ètim Syrah és un dels vins més singulars del celler i gairebé una excepcionalitat dins la DO Montsant, on l’elaboració de vins negres monovarietals de sirà és pràcticament una raresa. La coneixença de les nostres vinyes, però, ens va empènyer a l’elaboració d’un vi en el qual la complexitat i la qualitat estan a l’alçada de la seva originalitat. 

etim syrah

Un projecte agosarat que combina música i vi.

El compositor falsetà Lluís Capdevila s'ha instal·lat al Celler amb la idea de crear noves peces musicals, envoltat del monovarietal syrah que es troba en el procés de criança. Lluís ha tocat i composat durant 7 mesos amb les 2.000 ampolles de vi.