Les Seleccions d’Ètim | etim.cat
  • Vins que t’emocionaran

    De les nostres vinyes velles de garnatxa, carinyena i syrah n’escollim el millor raïm per elaborar les Seleccions d’Ètim: Ètim Esparver, Ètim Grenache Old Vines i Ètim Syrah. Amb una cura extrema en el procés de vinificació i criança, concebem uns vins elegants, clàssics i idonis per a la guarda. Tres vins que tenen un únic propòsit en comú: emocionar-te des dels primer moment i fins al darrer glop.

    Ètim l’Esparver, Ètim Grenache Old Vines i Ètim Syrah són vins singulars, aromàticament exuberants i complexos. Les notes i sabors varietals s’entrellacen amb les aromes pròpies del pas per fusta, descobrint-nos uns vins plens de vida i amb capacitat per seguir evolucionant, sense renunciar a l’essència mediterrània de la DO Montsant. 

NOMÉS 15 UNITATS CASTELL DE FALSET EN FORMAT 5 LITRES.

91 PUNTS PARKER

91 PUNTS JOHN GILMAN

etim l'esparver

De garnatxa, carinyena i de la terra

Amb l’Ètim l'Esparver, mostrem de què són capaces la garnatxa i la carinyena quan es donen la mà. No és tan sols una qüestió d’equilibri i de matisos, aromes i sabors, també és la capacitat que tenen de fer-te viatjar a les vinyes d’on han sorgit, d’expressar autenticitat i de fer comprendre a tothom què volem dir quan parlem de la comunió entre vi i territori.

etim syrah

Ètim Syrah by Lluís Capdevila

(Amb CD inclòs)