Enoturisme a la Cooperativa | etim.cat

Enoturisme a la Cooperativa

 • Per molts motius, la millor opció

  La Cooperativa Falset Marçà és la millor opció per descobrir la DO Montsant i la comarca del Priorat. El seu emplaçament a la capital del Priorat, el patrimoni arquitectònic del celler cooperatiu, la seva història centenària, la qualitat dels seus vins i una àmplia i completa oferta enoturística la converteixen en una visita obligada per als qui volen conèixer l’arrelada cultura vitivinícola de la zona i el motiu pel qual els vins d’aquesta terra són apreciats arreu del món.

 • L’oferta enoturística més diversa
  de la comarca del Priorat

  L’àmplia oferta enoturísitica de la Cooperativa Falset Marçà està dissenyada per proporcionar una experiència única a qualsevol visitant, sigui quina sigui la seva motivació. Les propostes van des de visites teatralitzades a tastos guiats (ja sigui per a no iniciats o per a autèntics winelovers), combinen els vins amb la gastronomia de la zona, s’enriqueixen amb la descoberta cultural i del patrimoni arquitectònic, s’adapten a grups reduïts i nombrosos... A més, ens oferim a dissenyar propostes personalitzades, a demanda dels visitants. Només ens ho has de dir.

 • Catedral del Vi

  L’edifici del celler cooperatiu a Falset és una de les Catedrals del Vi de l’arquitecte Cèsar Martinell, deixeble d’Antoni Gaudí. Recentment restaurat, l’edifici, que data de 1919, és una joia a cavall del Modernisme i el Noucentisme. Exponent del patrimoni arquitectònic de la Catalunya agrària i rural de principis del segle XX, segueix sent el celler on la Cooperativa hi elabora tots els vins.

  Des dels grans elements estructurals fins als petits detalls, la concepció d’aquest edifici imponent combina la bellesa de les formes amb la funcionalitat per la qual va ser construït.

 • 100 anys fent vi

  A la Cooperativa Falset Marçà fa més de 100 anys que elaborem vins. Hem estat, i som, protagonistes i testimonis dels canvis viscuts a la comarca del Priorat durant tot aquest temps, com la innovació o la revalorització del territori i els seus productes, el vi i l’oli. 

  Però també et podem parlar de què no ha canviat: del respecte per la tradició, de pràctiques enològiques encara vigents, de l’esforç que requereix el conreu de la terra, de la cura d’un patrimoni vitivinícola de valor incalculable...

  La nostra és una Història amb majúscules, fruit de mil-i-una vivències. La volem compartir amb tu. Vols conèixer-la?

 • Al cor de la comarca del Priorat

  El celler cooperatiu es troba a Falset, la capital administrativa de la comarca del Priorat. De fet, és un bon emplaçament des d’on iniciar o finalitzar qualsevol ruta de descoberta de la zona, ja sigui de la DO Montsant o de la DOQ Priorat. S’hi concentren bona part dels serveis, i l’oferta de restauració i allotjaments és força diversa. 

Amb el suport de:

 

 

Una joia del modernisme, la vida de pagès i el Priorat com no te l’han explicat mai
Temps de calçots i vi amb la Cooperativa Falset Marçà i l’Hostal Sport
Una jornada per copsar la vida a pagès, viure la feina al camp i entendre el nostre territori i el fet cooperatiu.
A l'estiu obrim el celler per a tu
Tast a la posta de sol
Temps de la Clotxa