Notícies | etim.cat

Notícies

nadala etim vins sinestesics
24/12/2020
vins Etim DO Montsant Xina
11/11/2020
Estem participant a la ProWein de Shanghai

Tot i que no hem pogut viatjar personalment fins a la Xina per participar a la fira ProWein, sí que els nostres vins Ètim hi han arribat.

La DO Montsant disposa d'un estand a la ProWein de Shanghai i la Cooperativa Falset Marçà és un dels cellers que hi participa presentant la gamma de...

Sinestèsics
06/10/2020
Els vins per al creixement personal

El passat 2 d'octubre la Cooperativa Falset Marça va presentar la seva nova gamma de vins: els Sinestèsics. Uns vins per al creixement personal, la introspecció personal i l'evolució.

Els vins pretenen aconseguir la sinestèsia: és a dir a través d'un sentit passar-ne a un altre.

...

Equip mèdic de Tanzània
14/09/2020
oli solidari

Oli solidari: aquest  és el nou projecte de la Cooperativa Falset Marçà en el que tenim el plaer de participar. L’oli d'oliva verge extra Ètim serà també oli d’engranatge per al Quiròfan de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia pel Mount Meru Hospital - Arusha.

Amb la compra d’aquest oli...

10/07/2020

Aquest any 2020 és la sisena convocatòria dels Premis Vinari, on es reparteixen els reconeixements als millors Vermut de l'any de Catalunya.

...

Foto dinars
06/07/2020
Tast amb Joan Lluis Gómez

El passat 4 juliol es va celebrar el tercer tast del Vermut al Celler Cooperatiu de Falset.

El tast va tenir lloc a les davant de les tines del Vermut i hi van assitir restuaradors, comercials i distribuidors locals.

El tast va ser dirigit per Joan Lluís Gómez Sumiller professional...

30/06/2020
La Cooperativa Falset Marçà està liderant uns tastos en línia dels vins de la Cooperativa per conèixer de primera mà els vins Ètim mentre passen una...
Medalla d'or
15/06/2020

No hi ha res més satisfactori que veure que l'esforç de la feina ben feta és recompensada.

Hem...

04/06/2020

I seguim amb el segon dels nostres tastos en línia. Aquest mes amb la compra d'Ètim Atull 2018 et regalem un tast en línia que tindrà lloc el proper dimecres 10 de junya a les 19.00h de la tarda. El tast es farà amb la plataforma GoToMeeting de la mà del sumiller:

Joan Lluis Gómez: Fa...

AVPA ÈTIM
18/05/2020
AVPA

Amb certesa sabem que tenim un dels millors olis del món. Així ho avala el certàmen AVPA(https://www.avpa.fr/), un del certàments més prestigiosos del món en categoria de l'oli.

El nostre oli Ètim ha estat seleccionat amb categoria Gourmet.

Amaniu...