Ètim l’Esparver | etim.cat

Ètim l’Esparver

etim l'esparver

De garnatxa, carinyena i de la terra

Amb l’Ètim l'Esparver, mostrem de què són capaces la garnatxa i la carinyena quan es donen la mà. No és tan sols una qüestió d’equilibri i de matisos, aromes i sabors, també és la capacitat que tenen de fer-te viatjar a les vinyes d’on han sorgit, d’expressar autenticitat i de fer comprendre a tothom què volem dir quan parlem de la comunió entre vi i territori.

Ètim l’Esparver és el resultat de posar tots els nostres coneixements i saber fer al servei d’unes vinyes fascinants, capaces de sobreposar-se a les condicions climàtiques i a la pobresa dels sòls per donar-nos un fruit extraordinari. El seu caràcter es manté viu en un vi franc que no amaga res, però que també et demana a tu la màxima atenció per gaudir-lo plenament.

Tipus: 
Negre
Anyada: 
2008
Cupatge: 
90% Garnatxa Negra i Carinyena, 5% Syrah, 5% Cabernet Sauvignon.
Graduació : 
14.00%
Criança

20 mesos en bóta de roure francès

Nota de tast

Color: granatós intens, amb rivets violetes i de capa molt coberta.

En nas: regala una gran varietat d'aromes, matisos i sensacions. Fruites del bosc: móres, nabius, cassís... amb un punt floral. Seguidament apareixeran les aromes de maduixa, gerds i magrana. Si s'agita apareixen aromes d'espècies, clau d'olor, canyella, vainilla, torrats i fumats. Cal esperar una estona per deixar-lo respirar, llavors sorgeixen els tons minerals de la pissarra i les fragàncies balsàmiques.

En boca: és un vi carnós, amb molt volum i untuós, amb els tanins ferms i cremosos, acompanyats d'un punt d'acidesa fresc i ben integrat. El final és molt llarg i recorda les fruites silvestres i les fustes nobles.

 

25,00 €

Ètim l'Esparver és un dels 100 vins catalans que has de conèixer, de Lluís Tolosa i Clara Antúnez.

Anyada 2006

  • 93 punts Wine Advocate 183 (Parker).

Anyada 2005

  • 94 punts Parker.

Anayada 2008

  • Medalla de plata al AWC de Vienna

Anyada 2006

  • Medalla d'Or al Berliner Wein Trophy 2012.