Els Bàsics d’Ètim | etim.cat
  • A la descoberta de Montsant

    Els Ètim Negre, Blanc i Rosat, i també l’Imus, són una excel·lent manera d’iniciar-se en la descoberta dels vins de la DO Montsant i la comarca del Priorat. No ho diem només nosaltres, també ho ha dit el crític nordamericà Robert Parker.

    Els Bàsics d’Ètim tenen caràcter, són vins autòctons i contemporanis, i l’elecció ideal per als àpats o situacions del dia a dia. Et sorprendran per l’alegria, per la vivacitat i per la franquesa que transmeten. En definitiva, et poden enamorar per ser vins que valen molt més del que costen.

etim blanc

Som de garnatxa blanca

Ètim Blanc és un vi per als entusiastes de la garnatxa blanca i que convenç els qui encara no ho són. És fresc, afruitat, agradable, equilibrat i elegant. És també el resultat de l’esforç per mantenir i recuperar una varietat molt nostrada, de les que millor transmet l’empremta del Priorat. 

etim negre

Senzillament DO Montsant

L’Ètim Negre és DO Montsant en estat pur. Perquè el predomini de la garnatxa i la carinyena i el toc de fusta just per a un vi d’aromes francs, rodó i equilibrat, mostra amb claredat les particularitats i el caràcter que ha de tenir un bo vi negre de la DO Montsant.

etim rosat

Complex i sense complexos

L’Ètim Rosat és un vi complex i sense complexos. Un rosat amb tota la força de la garnatxa, acompanyada d'un excel·lent sirà. I és que enlloc està escrit que un rosat no pugui tenir cos i alhora ser un vi fresc amb aromes afruitats. 

Imus

Jove, alegre i amb caràcter

Imus és el vi negre jove de la Cooperativa Falset Marçà, un bon vi que mostra l’alegria de la granatxa, matisada pel caràcter que transmeten la carinyena, el cabernet i el merlot. És fresc i ric en matisos.

L’Imus és un vi per al dia a dia, un vi que deixa bocabadat per la seva excel·lent relació qualitat preu.